Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Linoleum in Timisoara

Detalii

Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 8 ani si 2 luni
Vizualizari
3750

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Firma Pres SMY comercializam linoleum in Timisoara, pentru interior. Linoleum-ul poate fi cumparata din stoc si la comanda, dintr-o paleta foarte generoasa de culori si modele.

Daca doriti sa amenajati cu linoleum un spatiu, echipa noastra poate sa va ofere consiliere de specialitate, pentru ca dumneavoastra sa faceti cea mai buna alegere.

Avand o echipa tanara si experimentata, firma Pres SMY poate sa va ofere la cerere si servicii de montaj a linoleum-ul, la cele mai bune preturi.

La noi puteti cumpara peste 10 de modele de linoleum de la producatori consacrati, de diferite grosimi, care pot imita parchet, gresie, lemn etc.

Pred SMY din Timisoara

Adresa: Str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 21, Timisoara

Telefon: 0769048564

tags: linoleum Timisoara

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro