Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Lemet - Lem's

Lemet - Lem's

Detalii

Adresa
Campina, Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 46 (Galeria Kaufland)
Telefon
0244375275, 0730025575
Social links
Categorie
Firme mobila/accesorii
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2633

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Lemet - Lem's Campina

Fondata in 1991, Fabrica de mobila Lemet este cunoscuta datorita produselor sale si recunoscuta pentru calitatea oamenilor care lucreaza aici si pentru performantele dotarii tehnice. Avem cea mai mare retea de magazine de mobila din tara si nu ne oprim aici. Va stam la dispozitie in cel mai apropiat magazin Lem's pentru consultanta, transport si montaj. In toata reteaua Lem's veti gasi aceeasi politica de calitate si aceleasi preturi.

Te asteptam de asemenea si in magazinele ce comercializeaza produse marca Lemet, dar nu sunt incluse in sistemul de franciza Lem's. Preturile de vanzare pentru produsele Lemet din magazinele partenerilor pot fi diferite de cele mentionate in web-site.

Orar

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata - Duminica: 10:00 - 18:00

Anunt Platina Impero

La amenajarea spatiului in care locuim trebuie sa tinem seama de spatiul disponibil, culorile potrivit alese in functie de marimea si destinatia camerelor si stilul in care dorim sa mobilam (clasic, antic, modern sau stil ). De aceea personalul este atent selectat si instruit pentru a va ajuta sa gasiti solutia ideala pentru amenajarea spatiului...