Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Leasingul - calea cea mai uşoară către achiziţionarea unei maşini second hand pentru cei care nu-şi permit o maşină nouă?

Leasingul – calea cea mai uşoară către achiziţionarea unei maşini second hand pentru cei care nu-şi permit o maşină nouă?

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1588

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mulţi români îşi doresc o maşină, iar acest lucru se poate verifică cel mai bine în numărul de vizualizări pe internet al site-urilor care se ocupă cu tranzacţionarea de autoturisme. În fapt, se poate spune că toţi românii îşi doresc o maşină nouă, dar sfârşesc prin a-şi cumpăra un autoturism second hand, dintre maşinile rulate în străinătate sau recuperate de firmele de leasing din ţara noastră. Se pare că una dintre metodele prin care românii îşi pot cumpăra o maşină cât de cât acceptabilă este cea a leasingului, mai ales că, în ultima vreme, există o mulţime de opţiuni de leasing auto second hand fără avans.

În astfel de condiţii, când oferta este deosebit de generoasă pe piaţa auto, mai reprezintă o maşină nouă cu un preţ destul de ridicat o opţiune atât timp cât companii mari producătoare de maşini, de renume (în special cele nemţeşti) se prezintă cu maşini puternice şi aspectuoase, care deşi sunt rulate, au un preţ de vânzare cu puţin peste 12,000 de euro?

Leasing clasic sau leasing operaţional – care ar fi cea mai avantajoasă opţiune pentru cumpărător?
Leasingul clasic, cunoscut şi sub denumirea de leasing financiar este un tip de contract în care nivelul de implicare al cumpărătorului este destul de ridicat, mai ales că acesta este responsabil de tot ceea ce ţine de achitarea taxelor şi întreţinerii maşinii, bineînţeles în afară de obligativitatea plăţii ratelor lunare. În cazul acestui tip de contract, cumpărătorul este nevoit să plătească asigurările maşinii (inclusiv asigurarea CASCO), fiind, totodată responsabil şi să suporte cheltuielile legate de debarasarea autovehicului, atunci când acesta devine impropriu utilizării.

În ceea ce priveşte leasingul operaţional, acesta este ceva mai avantajos pentru cumpărător, care nu este ţinut decât de plata ratei lunare, dar care va include toate costurile care sunt prevăzute în cazul leasingului clasic. Desigur, întrebarea logică este unde sunt aceste avantaje, însă acestea există, de exemplu, în cazul în care maşina nu este funcţională şi necesită verificări în service, cumpărătorul va primi o maşină care să o înlocuiască pe a sa pe perioada în care aceasta este indisponibilă.

În ceea ce priveşte diferenţele dintre cele două tipuri de leasing, în cazul primului dat fiind că există posibilitatea alegerii firmei de asigurare şi a serviceului unde se vor efectua reparaţiile constituie un avantaj pentru client (care îşi poate alege un service de încredere sau o companie de asigurări cu preţuri mai accesibile). În cazul celui de-al doilea tip de leasing, chiar dacă beneficiază de un autoturism la schimb în momentele de indisponibiltate al maşinii sale, clientul va trebui să fie de acord cu rata lunară pe care o are de achitat, chiar dacă aceasta va include preţurile cele mai mari de asigurare, reparaţii şi întreţinere.

De aceea, atunci când te afli în căutarea unor opţiuni de împrumut auto, cântăreşte cât se poate de bine atât oferta, cât şi modalităţile de contractare a creditului. Alege întotdeauna creditul cel mai avantajos în termeni de rate, perioadă de rambursare şi dobândă, astfel încât să te poţi bucura de maşina la care ai visat fără să fii nevoit să ai coşmaruri în ceea ce priveşte plata acesteia.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/