Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

L&S Project Team

Detalii

Adresa
Giroc, Strada Sperantei, nr. 13
Telefon
0758838835
Social links
Categorie
Firme proiectare / arhitectura
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
771

Voteaza & Distribuie

Prezentare

L&S Project Team din Giroc judetul Timis

Firma de proiectare in domeniul constructiilor, oferim servicii pentru proiectare completa incluzand servicii de Arhitectura, inginerie structurala, instalatii, topografie, obtinere avize si acorduri, concepte 3D. Prin consultanță și soluții personalizate livrate într-un mod profesionist, suntem alături de tine la fiecare pas pentru a materializa proiectul visurilor tale. Noi îți oferim sprijin în toate demersurile iar tu vei fi scutit de drumuri și cozi la ghișeele instituțiilor publice. Scopul nostru este de a te ajuta să iei cele mai bune decizii deoarece printr-o proiectare de bună calitate, scad costurile de execuție și exploatare.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre

Servicii oferite: Design, Proiectare imobile

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro