Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Kreativ

Kreativ

Detalii

Adresa
Satu Mare, Strada Aurel Vlaicu, nr. 150
Telefon
0361802612, 0361802613, 0361405984
Fax
0261710965
Categorie
Firme scule/unelte
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1808

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Kreativ Satu Mare

Firma Kreativ SRL isi propune acoperirea segmentului de materiale de instalatii si scule profesionale, misiunea noastra fiind aceea de a oferi solutii complete, de o inalta tinuta calitativa si tehnologica. Importator, distribuitor si reprezentant national, firma Kreativ SRL comercializeaza marci de renume al unor producatori consacrati in acest domeniu, ale caror produse le distribuie pe piata din Romania, oferind clientilor sai un complex de servicii concretizat in consultanta, transport, instruire, service in perioada de garantie si post garantie.

Actionarea pe o piata dinamica ca "profesionisti pentru profesionisti", accesibilitatea produselor oriunde si oricand, diversificarea afacerilor prin livrarea prompta a produselor a caror caracteristici se definesc prin inalta calitate la cele mai competitive preturi, performanta si valoare, constituie obiectivele noastre de viitor. Atingerea acestor obiective se poate realiza numai prin construirea unor relatii de lunga durata, incredere si seriozitate cu clientii nostri, oferindu-le un parteneriat, o colaborare bazata pe eficienta si prosperitate privita prin prisma complexului de servicii oferit.

Telul spre care tindem consta in a transfera clientului nostru cat mai mult din ceea ce avem, stim si putem oferi, astfel incat pe fondul derularii acestui parteneriat sa obtina beneficii maxime. Astfel, ca reprezentanta, importator si distribuitor national, va putem oferi urmatoarele marci de produse de pe stoc sau la comanda, cu termene de livrare rapide.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/