Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Katech

Katech

Detalii

Adresa
Iasi, Strada Columnei, nr. 16
Telefon
0332443604, 0752126857
Categorie
Firme scule/unelte
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1591

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Katech Iasi

Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, datorita respectarii termenelor de livrare, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a comercializarii de produse de cea mai buna calitate, altfel spus a accentului care se pune pe calitatea serviciului si respectului pentru client Katech si-a castigat un renume fiind un furnizor apreciat atat de clientii ce activeaza in domeniul constructiilor cat si cel al industriei sau domeniului auto.

Catalog on-line ce se deschide accesand adresa noastra de mail va prezinta produse din diverse categorii: scule electrice de mana (Makita, Bosch), scule pneumatice (Rodcraft), scule cu acumulatori (Makita, Bosch), aparate de sudura (Telwin, Most), pompe si hidrofoare, compresoare de aer (Fini, Darini), generatoare de curent (Honda), generatoare aer cald, echipamente constructii, echipamente spatii verzi (Honda), masini spalat industriale (Karcher, Nilfisk-Alto), echipamente service auto, echipamente speciale, utilaje de constructii, instrumente de masura si topografie (Stabila), echipamente de protectie.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro