Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Kapital Design

Kapital Design

Detalii

Adresa
Urlati, Strada Grivitei, nr. 37 A
Telefon
0721297403
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1381

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Kapital Design Urlati

Tamplaria din lemn stratificat a aparut recent si pe piata romaneasca, ocupand un procent relativ mic din piata ferestrelor cu geam termopan. La fel ca si tamplaria din PVC si AL este prevazuta cu sisteme de feronerie reglabile, realizind o distributie buna a fortei de etansare. Cea mai buna alegere de tamplarie exterioara si interioara, este lemnul stratificat, care are o durata de viata mare si se integreaza perfect in orice stil arhitectonic. Lemnul Stratificat folosit poate fi stejar, meranti, molid sau tei, toate avand o umiditate de maxim 10% iar fibra este numai continua (nu exista imbinare in dinti pe fete)

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/