Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Kanji Integral

Kanji Integral

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Pietei, nr. 60
Telefon
0740764396
Social links
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1375

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Kanji Integral Bucuresti

Solutii si sisteme de incalzire in pardoseala si degivrare / protectie la inghet pentru zone exterioare. Preturi de importator direct. Furnizori atestati din Uniunea Europeana. Garantie 10 ani. Drept de retur in 14 zile conform legii. Montajul sistemelor se poate face cu instalatori atestati conform instructiunilor de montaj furnizate. Incalzirea in pardoseala este mult mai eficienta decat sistemele de incalzire clasice cu radiatoare.

Confortul termic este net superior, incalzirea realizandu-se de jos in sus cu temperaturi mai mici decat in cazul incalzirii cu radiatoare. In cazul incalzirii in pardoseala, nu se ridica praful deoarece diferenta de temperatura intre pardoseala si tavan este mult mai mica ca in cazul incalzirii cu radiatoare, temperature de la nivelul radiatarelor atingand valori chiar si peste 75 grade Celsius. Sistemele de protectie la inghet sunt folosite in multe aplicatii, din care cele mai cunoscute sunt protejarea rampelor de acces in garajele subterane, protectia la inghet a aleilor, a treptelor de acces in cladiri, protectia la inghet a conductelor de alimentare cu apa, ale receptorilor exterior de evacuare a apei, etc.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro