Jaluzele din bambus si lemn

Detalii

Telefon
0723620313
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
765

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Jaluzele din bambus si lemn

Stil, clasa, calitate si performanta sunt principalele cuvinte pentru a descrie linia noastra de jaluzele din bambus si lemn. Reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa completeze aspectul casei lor si pentru cei care doresc sa combine frumusetea cu utilitatea. Combinand design-ul clasic cu stil acestea constituie optiunea ideala daca doresti sa acoperi ferestrele camerei tale sau sa completezi look-ul unui alt decor clasic.

Frumusetea lemnului confera un aer cald si confortabil casei tale. Aspectul natural al storurilor din bambus si lemn adauga stil si nota distinctiva oricarei incaperi, eterna frumusete si caracteristicile naturale ale lemnului putand fi vazute in contemporanele si traditionalele case din intreaga lume. Sunt realizate din bambus sau lemn triplu stratificat vopsit în culori de: mahon, lemn natur, brad, etc.

Storurile din bambus si lemn sunt cele mai folosite in amenajarile de lux. Jaluzele din bambus si lemn, cu siguranta reprezinta maximum de eleganta si lux!