Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Izolaţiile cu spumă poliuretanică fac diferenţa în construcţii

Izolaţiile cu spumă poliuretanică fac diferenţa în construcţii

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
1488

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Versatilitatea spumei poliuretanice o face potrivită pentru o gamă diversă de aplicaţii de izolare. Până la 1.5 miliarde de tone de spumă poliuretanică este folosită în fiecare an pentru reducerea folosirii de energie în aplicaţiile de construcţie, cum ar fi acoperişurile rezidenţiale şi industriale, pereţi, panouri şi uşi.

Ludwik Foam este un brand specializat pe executarea instalaţiilor, termoizolaţiilor, fonoizolaţiilor şi hidroizolaţiilor cu spumă poliuretanică cu celulă închisă rigidă şi celulă deschisă, poliuree şi membrană poliuretanică.

Alege şi tu izolaţii cu spumă poliuretanică în construcţia casei tale !

Spuma poliuretanică este cea mai nouă tehnologie din domeniul izolaţiilor, având o serie de proprietăţi excepţionale ce asigură o metodă eficientă de izolare, fiind rezistente la condiţii meteorologice nefavorbabile. Spuma poliuretanică este un material sustenabil care oferă beneficii reale societăţii escalând costurile energiei şi diminuând efectele schimbărilor climatice.

Calităţile izolaţiilor cu spumă poliuretanică îi permite să fie folosită în mai multe tipuri de clădiri în care nevoia de izolaţii şi etanşeitatea la aer este combinată cu nevoia de rezistenţă la impact, optimizare a greutăţii şi spaţiului, întreţinere minimă şi durabilitate.

Potrivit unor studii realizate în Statele Unite ale Americii, clădirile rezidenţiale şi comerciale consumă 40% din energie şi reprezintă 40% din emisiile de carbon din America. Eficienţa clădirilor reprezintă cea mai uşoară, cea mai imediată şi cea mai eficientă din punct de vedere cale de a reduce emisiile de carbon.

În continuarea acestui articol scoatem în evidenţă o parte dintre avantajele izolaţiei cu spumă poliuretanică:

Izolator de aer – infiltrarea poate alcătui 30% sau mai mult din costurile de încălzire sau de răcire a unei case. Izolaţiile cu spumă poliuretanică este stabilă şi durabilă pe durata de viaţă a unei clădiri şi nu se deteriorează lăsând goluri de aer, spre deosebire de alte produse de izolare fibroasă. Datorită naturii sale cu celule închise, izolarea cu spumă poliuretanică realizează o barieră de aer, rezultând în economii semnificative de energie.

Putere – atunci când poliuretanul este legat de materiale precum OSB, plăci metalice sau gipscarton, se obţin niveluri ridicate de rezistenţă.

Adeziune – în timpul stadiului de tratare, spuma poliuretanică este foarte adezivă, permiţându-i să se lipească de o mulţime de materiale. Puterea lipiturii este de multe ori mai mare decât rezistenţa la tracţiune sau forfecare a spumei. Puterea adezivă a spumei poliuretanice creşte semnificativ performanţa de înălţare a unui acoperiş.

Foarte uşoară – la densităţi mici, spuma poliuretanică este alcătuită din aproximativ 97% gaz blocat în celule şi doar 3% polimer poliuretanic. Uşurinţa materialului înseamnă costuri reduse de transport, manipulare şi instalare.