Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Italia Star

Italia Star

Detalii

Adresa
Chiajna
Telefon
0214330327
Fax
0214330326
Social links
Categorie
Utilaje/Echipamente
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1827

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Italia Star Chiajna

Italia Star Com Due este o societate infiintata in anul 1996, activand in domeniul utilajelor pentru constructii. Structura societatii este bazata pe criterii italiene, dar flexibila si adaptata conditiilor din Romania. Este importator unic in Romania al unei variate game de utilaje de constructii, realizate de cunoscuti producatori italieni in domeniu, ce pot fi achizitionate sau inchiriate prin solutii financiare foarte avantajoase. Utilajele noastre sunt prezente in principalele santiere de constructii din Bucuresti si din tara.

Prin organizarea noastra, puteti avea CALITATE ITALIANA si siguranta unui partener intotdeauna la dispozitia dumneavoastra, care va ofera consultanta si va ajuta cu promptitudine si profesionalism in solutionarea tuturor problemelor.

Vindem si inchiriem platforme autoridicatoare/nacele, bob lifturi/ascensoare pentru santier, macarale turn si autoridicatoare/automontante, statii beton, bene, cupe, clesti beton si furci macara. Asiguram primul montaj, autorizarea ISCIR, transportul, garantie 12 luni, service, mentenanta. Dispunem de utilaje noi si second hand.

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/