Ioana Ilinca Construct

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bucuresti, Str. Mentiunii, nr. 84, Sector 2
Telefon
0216555850, 0751158738
Fax
0216555850
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 7 ani si 8 luni
Vizualizari
960

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ioana Ilinca Construct Bucuresti


Lumea intreaga construieste cu ACO.1. Sectiunea ACO pentru Constructii Civile:ACO se bucura de o pozitie de lider pe piata constructiilor civile in domeniul produselor destinate drenajului liniar si punctiform.2. ACO Produse pentru Sectorul Constructii:Sisteme de rigole, guri de scurgere, separatoare de grasimi si hidrocarburi.- ACO dezvolta un concept de sisteme de drenaj complet nou, care simplifica proiectarea, depozitarea si procesul de fabricatie, conform cu standardul European EN1433.- Gama de guri de scurgere din fonta ACO WAL SELECTA isi are originea in nevoia dezvoltarii unei flexibilitati a drenajului cladirilor in conformitate cu principiul modular.

Noutatea acestei game consta in sifonul adaptabil mai multor tipuri de conectari (DN50, DN70 si DN100), in diferitele alternative de instalare (iesiri verticale sau orizontale) si in sistemul de blocaj care ii confera siguranta in exploatare si etansare optima.- Separatoarele de hidrocarburi se folosesc pentru a pre-epura apele infestate cu uleiuri minerale si produse petroliere si pentru a le reintroduce in circuitul natural, in scopul protejarii mediului inconjurator.- Separatoare de grasimi cu multiple domenii de activitate: restaurante, bucatarii mari, impreuna cu instalatii de epurare a apei.3. ACO Ecologie, solutii curate pentru mediul in care traim:Combinatia intre percolare si drenajul apelor de suprafata reprezinta o modalitate economica si ecologica pentru controlarea apei provenite din ploi.4. ACO Lumina naturala si aer proaspat:Luminatoarele banda ACO LIGHT se folosesc la iluminarea naturala a halelor, incaperilor industriale sau a depozitelor.

Vitrarea se executa din policarbonat celular, luminatoarele putand fi realizate cu sectiune triunghiulara sau semicirculara.5. ACO - elemente pentru casa si gradina:Sisteme de rigole ACO SELF.

Guri de scurgere ACO SELF.

Stergatoare de picioare ACO VARIO.

Curti de lumina ACO MARKANT.Alte produse:- covor PVC de trafic intens GERFLOR

- ferestre de mansarda FAKRO

- scari modulare pod.