Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Interior Store

Interior Store

Detalii

Adresa
Mamaia, Strada Lotus, nr. 1
Telefon
0762607369, 0723680453
Social links
Categorie
Firme mobila/accesorii
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
2352

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Interior Store Mamaia

Interior Store, inca de la aparitia pe piata romaneasca s-a impus ca o firma dinamica, in plina dezvoltare - o marca pentru cei pasionati de arta, design, moda si stil. Interior Store a reusit sa aduca pe piata romaneasca peste 600 de branduri internationale de lux.

Pentru ca suntem adeptii unui stil de viata ancorat in ultimele tendinte; Interior Store si-a propus sa lanseze in Romania, cele mai noi colectii de mobilier si decoratiuni de lux, realizate de branduri internationale consacrate. Simplitatea liniilor, a formelor si a detaliilor; sunt elementele definitorii ale unui interior fascinant. Interior Store este adeptul interioarelor personalizate definite prin rafinamentul si eleganta liniilor si accentelor utilizate.
Mobilier casa si gradina, mobilier living, canapele, mobilier bucatarie, mobila moderna si clasica.

Orar

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/