Anunt Platina Impero

La amenajarea spatiului in care locuim trebuie sa tinem seama de spatiul disponibil, culorile potrivit alese in functie de marimea si destinatia camerelor si stilul in care dorim sa mobilam (clasic, antic, modern sau stil ). De aceea personalul este atent selectat si instruit pentru a va ajuta sa gasiti solutia ideala pentru amenajarea spatiului...

Integra

Integra

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Aristide Demetriade, nr. 1 (Iulius Mall Timisoara)
Telefon
0372742358, 0356467083
Categorie
Firme mobila/accesorii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1713

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Integra Timisoara

- In anul 2003 demareaza a doua activitate de baza a grupului INTEGRA, aceea de productie, import si comercializare de mobilier, complementara activitatii de dezvoltare imobiliara. In acelasi an se deschide primul show-room de prezentare in centrul orasului si demareaza productia de mobilier din pal melaminat.

- In anul 2005 se inaugureaza show-room-ul de mobilier de birou, comercial si hotelier din cadrul cladirii proprii de birouri de pe strada Lidia. La inceputul anului 2009 show-room-ul se extinde, completandu-se gama de mobilier prezentata cu mobilier pentru casa.

- Incepand cu anul 2007 productia de mobilier se realizeaza in noul spatiu achizitionat in cadrul platformei industriale Incontro, iar linia de utilaje de productie este in intregime innoita cu utilaje in comanda numerica, trecandu-se la o productie de serie.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro