Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Inoxul combina calitatile estetice cu cele functionale

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1613

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Utilizarea inoxului (otel inoxidabil) este in crestere, deopotriva, datorita cresterii gradului de constientizare a costurilor relativ scazute pe durata ciclului de viata, durabilitatii acestuia si a urbanizii din economiile cu crestere rapida din Asia, in special China si India.

Inoxul este un otel cu un continut scazut de carbon in compozitie, care contine cel putin 11% crom. Acest adaos de crom ii confera otelului proprietatile sale unice de inoxidabilitate si rezistenta la coroziune. Prezenta cromului permite formarea unui strat extrem de subtire dur, invizibil, de oxid de crom pe suprafata otelului, rezistent la actiunea mediilor corozive, capabil de a se autoreface in caz de alterare mecanica sau chimica.

Clasele de inox utilizate sunt la fel de variate ca materialul in sine. In multe cazuri, considerentele estetice combinate cu cele functionale fac ca acest material sa fie o alegere foarte atractiva. De cele mai multe ori otelul inoxidabil este foarte vizibil, aspectul fiind un motiv major pentru utilizarea sa.

Alegerea unei clase adecvate are o influenta majora asupra performantelor produselor din inox, iar aceasta trebuie sa fie aleasa in functie de mediul inconjurator (mediul rural, mediul urban sau mediu cu poluare industriala). De asemenea, alegerea se face si in raport cu aplicatia pentru care doriti sa utilizati produsul.

Avantajele produselor din inox sunt urmatoarele:
- grad mare de rezistenta la coroziune;
- durabilitate mai mare de 50% decat oteluri medii;
- durabilitate: rezistenta la caldura/ inghet;
- usor de intretinut;
- aspect placut;
- reciclabil.

Dezvoltarea unor standarde si finisaje ale inox-ului, ca urmare a studiilor de cercetare a jucat un rol semnificativ in a permite utilizarea pe scara larga a otelului inoxidabil in constructii.

De asemenea inoxul este utilizat cu succes in domenii precum: medicina, industria automobilelor, industria alimentara, industria chimica etc.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro