Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Indfloor Group

Detalii

Adresa
Baia Mare, Bulevardul Unirii, nr. 67/2
Telefon
0262215334, 0736216447
Fax
0262215334
Social links
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1179

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Indfloor Group Baia Mare

Indfloor Group ofera solutii complete de pardoseli (consultanta, design, materiale, montaj, intretinere) companiilor private si publice, precum si tuturor celor care isi doresc pardoseli aspectuoase si de cea mai buna calitate. Ne mandrim cu proiectele de pardoseli realizate si cu un portofoliu bogat de clienti din cele mai variante domenii de activitate. In cei peste 8 ani de experienta am realizat: - proiecte in domeniul pardoselilor pentru sali de sport - proiecte in domeniul terenurilor sportive in aer liber - proiecte in domeniul pardoselilor din covor PVC - proiecte in domeniul pardoselilor epoxidice - proiecte parchet triplustratificat - proiecte mocheta.

Filtre

Servicii oferite: Amenajari exterioare

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/