În Piața Constituției se organizează cel mai mare târg imobiliar

În acest weekend, în Piața Constituției se organizează cel mai mare târg imobiliar

Detalii

Social links
Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1416

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Bucureștenii au de unde alege dacă vor să-și cumpere apartamente noi, pentru că în acest weekend se desfășoară, în Piața Constituției, târgul imobiliar cu cea mai bogată ofertă rezidențială din această toamnă. La tIMOn se găsesc de vânzare peste 15.000 apartamente, de la garsoniere ieftine, la apartamente de trei și patru camere pentru familii cu copii și până la vile exclusiviste, cu prețuri de până la 2,5 milioane de euro.

Până acum, cele mai căutate au fost apartamentele de trei camere, situate în cartiere rezidențiale cu infrastructură completă, inclusiv cu acces la metrou, cu prețuri de până în 80.000 euro, iar pe segmentul locuințelor mici, garsoniere și apartamentele de 2 camere au fost preferate cele din zonele centrale sau pe lângă centrele cu spatii de birouri, ce au prețuri de până în 70.000 euro.

Grünenpark, Drumul Taberei, ansamblu rezidențial promovat in exclusivitate de ESOP Consulting

Unul din ansamblurile care a atras cel mai bine atenția familiilor care îți doresc apartamente de trei camere este Grünenpark, din Drumul Taberei, promovat in exclusivitate de ESOP Consulting | CORFAC International. Ansamblul se află aproape de viitoarea stație de metrou Valea Ialomiței, într-o zonă liniștită, de vile, consacrată ca rezidențială, cu școli bune, grădinițe și infrastructura socială. Prețurile apartamentelor de 3 camere pornesc de la 70.938 euro (pentru o locuință cu o suprafață de 78.82 mp), ceea ce înseamnă 900 euro/mp.

Apartamentele mari, de trei camere între 76 și 100 mp și apartamentele mari de patru camere au o suprafață de 135 mp, iar garsonierele au suprafețe cuprinse între 37 și 44 mp, apartamentele de două camere între 51 și 65 mp.

Proiectul se află la stadiul de lucrari finale la structura de rezistenta si inceperea lucrarilor de compartimentare interioara, urmând a fi dat în folosință în prima parte a anului viitor. tIMOn este deschis încă trei zile: astăzi, vineri 21 octombrie, până la orele 20,00 și mâine sâmbătă 22 octombrie între 10,00 și 20,00, iar duminică, 23 octombrie, între orele 10.00 - 17.00.