Importanta unui sistem video de supraveghere la locul de munca

Importanta unui sistem video de supraveghere la locul de munca

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
846

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In calitate de administrator sau proprietar al unui business ai responsabilitatea sa te asiguri ca fiecare aspect al proprietatii si afacerii tale este protejat. Asta include angajatii, cladirea, inventarul si clientii. Sa incui usile sediului nu este suficient pentru a proteja totul, cu atat mai putin in cazul unei mari companii. De aceea este cazul sa te gandesti la o camera supraveghere.

Dupa cum ati constatat deja camerele de securitate sunt utilizate pe scara larga in zona de afaceri. La un restaurant tip fast-food, intr-un magazin de imbracaminte etc., vezi astazi camere de supraveghere. Iata cateva motive pentru a instala si tu camere de supraveghere in cadrul companiei tale:

1. Reduceti si preveniti furturile

Plasarea camerelor de securitate in intreaga companie poate ajuta la prevenirea infractiunilor cum ar fi vandalismul si furturile, precum si la spargeri. Conform studiilor recente ale industriei de vanzare cu amanuntul, intreprinderile mici medii pierd 50 de dolari pe an. Companiile pierd aproximativ 400 de miliarde de dolari pe an din cauza furturilor. Cand camerele de securitate sunt amplasate in mod corespunzator in jurul firmei dvs., acestea pot ajuta la descurajarea potentialilor infractori.

2. Monitorizarea in timp real

Monitorizarea video in timp real poate fi extrem de utila. Supravegherea video in spatii comerciale permite oricarui angajat autorizat sa monitorizeze continuu zonele sensibile ale afacerii. Aceasta monitorizare poate fi realizata de pe computer, telefoane mobile sau tablete oriunde si oricand. Mai mult, este chiar posibil ca mai multe site-uri sa comunice folosind aceeasi retea, fiecare dintre camere fiind accesibila prin internet.

3. Imbunatatirea productivitatii

Un alt motiv pentru a lua in considerare supravegherea activitatii cu ajutorul camerelor video, in special in fabrici, este imbunatatirea productivitatii lucratorilor. Comunicarea intre diferite cladiri si departamente este imbunatatita, ceea ce poate imbunatati productia generala. In plus, angajatii au mai multe sanse sa lucreze la maximul capacitatii lor atunci cand stiu ca sunt monitorizati.

4. Rezolvarea litigiilor de afaceri

Indiferent de tipul de afacere pe care il conduci, vor aparea dispute. Pe pietele mari, cum ar fi Walmart, se intalnesc de obicei dispute intre angajati si clienti. De obicei, atunci cand apare un dezacord, managerii trebuie sa isi dea seama exact ce s-a intamplat. O camera de supraveghere poate oferi o proba video clara despre intregul incident. Acest lucru va duce la o rezolutie echitabila si va reduce violenta la locul de munca.

Autor