Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Importanta produselor zincate in agricultura

Importanta produselor zincate in agricultura

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1124

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Industria agricola devine din ce in ce mai competitiva din cauza eficientei operatiunilor. Otelul este unul dintre cele mai frecvent utilizate materiale in agricultura. Este rezistent, versatil si economic. In consecinta, se utilizeaza pentru o varietate de aplicatii diferite:

- spatii de depozitare cum ar fi hambare si silozuri;
- echipamente de recoltare, cum ar fi tractoare, dispozitive de colectare a bumbacului, prese de balotat etc.;
- sere
- echipamente de gestionare a animalelor, cum ar fi garduri, hambare, masini pentru lapte etc.
- echipament general de operare precum stivuitoare, sisteme de irigare, canalizare, etc.

In trecut in agricultura obiectele mici, cum ar fi galeti, bidoane de udare si jgheaburi de alimentare erau galvanizate. Astazi, majoritatea produselor din otel utilizate in agricultura pot beneficia de acelasi nivel de protectie.

Cu toate ca prezinta multiple beneficii, otelul trebuie sa fie protejat impotriva ruginii. Este nevoie de o metoda economica si durabila de protectie a otelului. Aceasta trebuie sa ofere rezistenta in timp, sa fie sigura pentru animale/ culturi si sa nu aiba nevoie de intretinere. Zincarea termica satisface toate aceste nevoi.

Rezistenta la coroziune a produselor zincate este utila, mai ales, in fermele zootehnice, unde exista degajari mari de amoniac sub forma de vapori si umiditate ridicata. Igiena sporita a boxelor pentru animale este asigurata prin spalarea repetata cu jet de apa de mare presiune, urmata de aplicarea de detergenti si dezinfectanti.

H Metal distribuie, in toata tara, urmatoarele categorii de produse zincate:
- tevi
- tabla
- profile
- laminate.

Durabilitatea acoperirilor cu zinc depinde si de locatia unde sunt utilizate produsele zincate. Dioxidul de carbon (CO2), dioxidul de sulf (SO2), compusii de azot (NOx) si acidul clorhidric (HCl) reactioneaza cu metalul. Astfel incat in functie de destinatia finala se alege densitatea/ grosimea stratului de zinc.

Ne puteti urmari activitatea pe pagina de Facebook: @HMetalRo
Pentru o oferta personalizata va asteptam cererile la office@h-metal.ro.

Filtre

Categorie articol: Diverse

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro