Impero Client Platina

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Divizia 9 Cavalerie, nr. 5 (langa OMV)
Telefon
0741938899
Web
https://www.impero.ro
Social links
Categorie
Firme mobila/accesorii
Modificat
acum 3 luni si 5 zile
Vizualizari
2025

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Impero Timisoara

La amenajarea spatiului in care locuim trebuie sa tinem seama de spatiul disponibil, culorile potrivit alese in functie de marimea si destinatia camerelor si stilul in care dorim sa mobilam (clasic, antic, modern sau stil ). De aceea personalul este atent selectat si instruit pentru a va ajuta sa gasiti solutia ideala pentru amenajarea spatiului dumneavoastra.

De aceea IMPERO, de-a lungul celor 8 ani de de experienta, a urmarit indeaproape nevoie clientilor, culorile preferate si in trend, si preferintele in materie de design.

Astfel, astazi comercializam o gama diversa de mobilier clasic si modern, pentru toate gusturile, si un amanunt foarte important, am negociat cu furnizorii nostri cele mai bune preturi pentru dumneavoastra.

Mobilierul este produs atat in Romania cat si in tarile vecine Ungaria, Serbia si Bulgaria.

Dovada faptului ca am reusit sa satisfacem dorintele clientilor nostri in materie de confort, design, utilitate si prêt al mobilei, este ca ne-am extins continuu si avem tot mai multe si variate modele, iar livrarea si montajul mobilerului este asigurata de personal calificat si este GRATUITA in oras.