Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

IgienaServ.ro - Servicii complementare si operationale de curatare cosuri de fum

IgienaServ.ro – Servicii complementare si operationale de curatare cosuri de fum realizate in cel mai scurt timp, pe intreg teritoriul Romaniei

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 8 luni si 3 zile
Vizualizari
1428

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cosurile de fum sunt esentiale pentru disiparea fumului de la soba sau vatra. In acelasi timp, daca nu le intretinem corespunzator, prin intermediul unor servicii de curatare cosuri de fum, exist riscul sa apara un timp de uzura care sa defecteze buna functionare a intregului echipament si chiar sa va afecteze sanatatea din cauza emanatiilor de monoxid de carbon, ceea ce poate declansa numeroase afectiuni.

Nu amanati curatarea cosurilor de fum - Sanatatea dvs. primeaza!


Curatarea cosurilor de fum este o activitate ce nu trebuie amanata, iar serviciul de curatare cosuri de fum este recomandat sa fie utilizat periodic astfel incat sa puteti beneficia de cele mai bune conditii de trai in cadrul locuintei sau casei dvs. De aceea, e necesar sa apelati la specialisti pentru a beneficia de o echipa competenta si cu experienta pentru realizarea celor mai performante servicii operationale de curatare cosuri de fum, indiferent de complexitatea lucrarii.

Igiena Serv va propune o gama complet de servicii de igienizare si curatare a cosurilor de fum pentru cele mai optime rezultate


Compania Igiena Serv este prezenta in Romania inca din anul 1999 si dispune de servicii complete de curatare a cosurilor de fum si gaseste toate solutiile necesare pentru probleme reale intervenind in functie de disponibilitatea dvs., ceea ce inseamna ca cel timpul cel mai scurt de interventie este determinat in colaborare cu dvs.

Siguranta si sanatatea dvs. trebuie sa primeze! – Prin serviciul de curatare cosuri de fum, IGIENA SERV sprijina toti oamenii responsabili in privinta sigurantei lor din cadrul locuintei sau casei


Echipa specializata a firmei IGIENA SERV are toate echipamentele si cunostintele necesare pentru:

  • Verificarea aspectului exterior al cosului de fum care implica detectarea unor eventuale fisuri sau lipsa caramizilor;
  • Curatarea temeinica a cosului de fum pornind de la partea inferioara catre partea terminala;
  • Asigurarea functionarii corecte a cosului de fum dupa ce se realizeaza curatarea si igienizare.

IgienaServ.ro – Prin serviciul operational de curatare cosuri de fum sunt eliminate toate cauzele infundarii acestor sisteme destinate celor mai bune conditii de trai


Infundarea cosurilor de fum este un proces natural care nu poate fi evitat, insa acesta poate fi incetinit prin utilizarea corespunzatoare a cosului, precum si a materialelor care se folosesc pentru foc.In plus, pe langa factorii naturali care contribuie la infundarea cosurilor, trebuie tinut cont de faptul ca materialul lemnos care are o umiditate mai mare de 20 % va determina infundarea cosului de fum mult mai rapid, decat in cazul utilizarii altor tipuri de combustibili, ceea ce necesita o mai mare responsabilizare din partea celor ce traiesc intr-o locuinta ce dispune de soba sau vatra. Daca vorbim despre un cos de fum aferent unei sobe, atunci in acest caz trebuie evitata supraincarcarea sobei pentru ca si acest lucru determina infundarea.

Pentru siguranta si sanatatea dvs. apelati la serviciile unui specialist de incredere – IGIENA SERV


Realizarea curatarii cosului de fum este o procedura absolut necesara. Pentru aceasta activitate apelati la specialisti pentru o curatare corecta si sigura in acelasi timp. Nu improvizati metode de curatare pentru ca astfel va puneti singuri viata in pericol!

IgienaServ.ro, prin intermediul specialistilor sai, asigura cele mai bune servicii din domeniul curateniei si igienizarii operationale, astfel incat sa va puteti bucura din plin de caldura din cadrul caminului dvs.
Pentru informatii suplimentare accesati igienaserv.ro sau apelati la numarul de telefon: 0722672774.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Diverse

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro