IgienaServ.ro - Cauti servicii pentru curatat cos fum? Noi avem solutia!

IgienaServ.ro – Cauti servicii de curatat cos fum? Noi avem solutia!

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Vizualizari
1414

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Focul este unul din cele mai importante elemente ale naturii care a influentat cursul societatii umane inca din cele mai vechi timpuri. Din aceste motive, serviciile de curatat cos fum sunt o masura foarte importanta pentru sanatatea familiei dvs. si pentru bunastarea locuintei. A luminat primele orase si a ramas un dar al naturii care ne reaminteste ca noi, oamenii, trebuie sa ii recunoastem valoarea. Chiar daca si-a schimbat destinatia de-a lungul timpului, focul a ramas un element important pentru diverse lucruri si activitati. Serviciile companiei Igiena Serv sunt perfecte pentru curatare cos fum si va asigura posibilitatea sa respirati un aer proaspat si necontaminat, benefic pentru sanatatea dvs.

Igiena Serv este o companie care detine o multitudine de servicii diversificate si realizate de profesionisti cu experienta in domeniul serviciilor utilitare, precum cele de:

  • Alpinism utilitar;
  • Bone;
  • Colectare deseuri;
  • Curatenie generala;
  • Curatare hote;
  • Curatare cos fum;
  • Deratizare.

In ce consta serviciul de curatare cos fum?

In principiu, pentru a beneficia de serviciul de curatare cos fum se intrebuinteaza diferite perii actionate electric si pneumatic. Depunerile deplasate sunt impinse de aerul comprimat si sunt aspirate de catre un ventilator mobil. Aceasta metoda este una dintre cele mai ecologice. De asemenea, aceasta metoda are un randament foarte ridicat si asigura lucrari in conformitate cu cele mai inalte standarde.

Beneficii ale serviciului de curatat cos fum – Igiena Serv recomanda!

Preturile companiei Igiena Serv sunt cele mai accesibile de pe piata, iar rezultatele sunt extraordinare, lucru dovedit de multitudinea clientilor care folosesc periodic serviciile companiei. Igiena Serv ofera, de asemenea, servicii de curatare cos fum, servicii ireprosabile care dispun de numeroase avantaje.

  • Unul dintre motivele pentru care este recomandat sa curatati cosul este sanatatea dvs. Astfel, aerul evacuat poate contine fum, vopsele, pulberi, funingine, substante care sunt extrem de toxice pentru organismul uman;
  • Unele depuneri de aluminiu, plastic, cauciuc, aerosoli de vopsea pot exploda, ajungandu-se la o situatie foarte periculoasa;
  • Un alt motiv pentru care este necesar sa apelati la serviciul de curatare cos fum este faptul ca uleiul, pulberile metalice si praful depus sunt extrem de inflamabile, iar riscul de incendiu nu poate fi « trecut cu vederea ».

Cat de des trebuie curatat cosul de fum?

Frecventa cu care trebuie sa apelati la serviciile Igiena Serv pentru curatat cos fum depinde de mai multi factori : tipul de combustibil folosit, perioada de utilizare, tipul de cos de fum. Cu toate acestea, legea in materie, prevede obligativitatea verificarii, repararii si curatarii cosului de fum, cel putin o data pe an, nerespectarea acestor prevederi legale constituind contraventie la normele de prevenire si stingere a incendiilor, sanctionandu-se cu amenda de la 500 lei la 1000 lei.

Compania Igiena Serv lucreaza cu oameni profesionisti, cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie, profesionale, prin aplicarea si utilizarea tehnologiei adecvate in materie, pentru a duce la indeplinire serviciul de curatat cos fum. Igiena Serv pune la dispozitia dumneavoastra servicii cu un program non stop, oferind si deplasare la locatia clientului oriunde in tara. Pentru detalii si nelamuriri, va rugam sa intrati pe site-ul companiei: igienaserv.ro sau sa apelati la urmatorul numar de telefon: 0722672774.

Autor

Filtre

Categorie articol: Diverse