Igiena Servcom

Detalii

Adresa
Bistrita
Telefon
0744566032
Web
https://www.igienaservcom.ro
Social links
Categorie
Deratizare, dezinsectie
Modificat
acum 8 luni si 2 zile
Vizualizari
789

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Igiena Servcom Bistrita

Firma noastra Igiena Servcom SRL opereaza in Cluj si Bistrita oferind servicii de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie. Suntem o firma de Deratizare care a luat fiinta acum 25 de ani, suntem axati pe calitate si tocmai de aceea am ramas pe plan local reusind sa oferim servicii de top clientiilor nostrii fie ei persoane fizice sau juridice. Promptitudinea este un alt element foarte important in ceea ce priveste alegerea furnizorului de DDD, astfel va vom raspunde in cel mai scurt timp la solicitarile dvs, odata plasata o solicitare o vom rezolva in decurs de 24 de ore, astfel ca eventualele probleme aparute sa fi rezolvate cat mai rapid.

De ce sa ne alegeti ?
  • Suntem o companie locala care nu cauta dezvoltarea pe plan national ci am ales sa oferim servicii de calitate pe plan local fiind axati pe nevoile clientilor si rezolvarea problemelor acestora intr-un mod personalizat, scopul nostru nu este cantitatea volumului de munca ci calitatea realizarii lucrarilor .
  • Rezultate Garantate .
  • Gratuit oferim atat Consultanta cat si Evaluare.
  • Oferim reducere persoanelor fizice si juridice care incheie contracte de colaborare cu societatea noastra.
  • Utilizam produse avizate de Ministerul Sanatatii dupa retete proprii dezvoltate si testate de noi care au dat rezultate dealungul aniilor de operare in domeniu.
  • Personal autorizat si calificat, instruit constant in vederea atingerii celor mai bune rezultate.
  • Posibilitatea de a intervenii rapid, punctualitate, si respectarea programarilor stabilite de comun acord cu clientii.
  • Aparatura profesionala adaptata nevoilor actuale.

Orar

Luni - Vineri: 8:30 - 20:00
Sambata: 9:00 - 19:00

Filtre

Servicii oferite: Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie
Deschis: Sambata