Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Idei originale de design

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 8 luni si 17 ore
Vizualizari
1224

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Idei originale de design


Te muti in casa noua? Ai decorat-o deja sau esti pe cale? Sunt de parere ca primul lucru, la care ar trebui sa lucrezi cand faci asta, este sa dai frau liber imaginatiei si ideilor tale ca sa o impodobesti cu multa caldura si decoratiuni interioare. De fiecare data, cand m-am mutat dintr-un apartament in altul, am tinut sa-l redecorez obligatoriu in stilul meu. In plus, ideile originale de design mi-au oferit dintotdeauna placerea de a le pune in aplicare.

Si de data aceasta, cand m-am mutat din sectorul 4 in sectorul 1 al Bucurestiului, am respectat noile concepte de design pe care vroiam sa le aplic impreuna cu o gama larga de decoratiuni interioare pentru dormitor, living & hol, bucatarie, baie, terasa si gradina. Marturisesc ca discount-ul de 30% oferit de homeX a fost un motiv in plus sa achizitionez produsele de care aveam nevoie, incepand cu elementele de decor pentru ornamentarea dormitorul, living-ului si pana la articolele de bucatarie.

Mi-a fost usor sa pun in practica toate schimbarile de decor pe care le-am planificat datorita asortimentul mare de produse (in numar de peste 5500) si asistentei oferite de catre consultantii magazinului si nu numai atat. Gama variata de lenjerii de pat (peste 300 de modele), garantia de 30 de zile oferita la toate produsele textile, garantia de retur in 14 zile, transportul gratuit la comenzi mai mari de 300 de ron sunt printre alte avantaje pentru care i-am ales pe cei de la homeX.

In mod deosebit, mi-a placut sa acord o atentie amanuntita camerei de zi, pentru ca am avut posibilitatea de a experimenta idei diferite de design. Totusi, tenta de shabby chic, s-a potrivit cu succes alaturi de ramele foto Alexander si tabloul The Cup.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro