Iarna, nevoia de drujbe electrice profesionale creste

Iarna, nevoia de drujbe electrice profesionale creste

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
933

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Multe dintre locuintele din mediul rural, am putea spune chiar majoritatea, au incalzire pe lemne, iar gospodarii au nevoie mereu de drujbe electrice profesionale ieftine, rezistente si functionale, cu termen generos de garantie, care sa fie livrate la adresa indicata de client.

Gospodarii din lumea satelor nu prea au timp de pierdut prin magazine, fiindca mereu se gaseste ceva de facut pe langa casa. Proviziile de lemne se fac tot timpul anului, ca sa fie suficiente pana la aparitia primelor zile calduroase, care se lasa asteptate pana in aprilie.

Se desprimavareaza din ce in ce mai tarziu, lemnele sunt din ce in ce mai scumpe, de aceea ne straduim sa folosim tot materialul lemnos din demolari, din gardurile care au fost inlocuite, din resturile de capriori si scanduri de la constructii.

Ce magazin as alege ca sa imi cumpar drujba electrica profesionala de care am nevoie? Iata criteriile mele:

1. Sa fie un magazin online, bine structurat, iar personalul sa fie dedicat clientilor si sa stie totul despre produsele pe care le vinde.
2. Sa mi se acorde atentie, cand intru pe site, cum mi s-a intamplat pe site-ul oficial al magazinului online Magazinul-de-piese.com, cand mi s-a facut o primire regala cu un voucher de 20 de lei pe care sa-l folosesc la prima comanda.
3. Livrarea sa se faca prompt in orice colt de tara in 24 de ore de la plasarea comenzii, fiindca lemnele nu pot fi lasate sa le ploua in curte. Este posibil sa fi cazut o craca groasa pe acoperis si atunci nu se poata astepta cu zilele ca sa fie scurtata si indepartata.
4. In cazul in care comanda intarzie din diferite motive, clientul sa fie despagubit cu un discount de cel putin 3 % la fiecare comanda.
5. Garantia produselor sa fie de cel putin doi ani si distribuitorul sa aiba si service autorizat, sigur si rapid. Cumparatorul sa nu fie nevoit sa apeleze la o alta firma/unitate pentru reparatiile din perioada de garantie, fiindca in cazul acesta apar complicatii. Cand exista a terti in afaceri este foarte posibil sa apara comisioane noi.
6. Sa existe mai multe modele de drujbe electrice pe site, iar pretul lor sa fie accesibil oricarui gospodar. Oricine poate sa achite intre 250 de lei si 300 de lei ca sa aiba drujba lui si sa nu mai cheme oamenii din sat dupa care sa astepte mult si bine si pe care sa ii plateasca.
7. Sa se respecte dreptul de retur al clientilor, in cazul in care produsele nu satisfac cumparatorul 100%.

Drujbele electrice sunt mult mai usoare fata de celelalte. Imaginati-va ca lipseste rezervorul si incarcatura acestuia. In plus, nu mai are nevoie de combustibil. Datorita alimentarii cu energie electrica nu se mai defecteaza asa de usor, cum se defecteaza cele pe benzina. Sunt suficiente doua-trei gunoaie sau cativa stropi de apa din combustibil si motorul se gripeaza. Cam asa vad eu magazinul ideal de drujbe electrice si consider ca orice gospodar adevarat isi face provizii din magazinul de utilaje si echipamente pentru casa prezentat mai sus.