Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Hidroizolatii fundatii pentru cladiri stabile. Milucon protejeaza structura de rezistenta a casei tale !

Hidroizolatii fundatii pentru cladiri stabile. Milucon protejeaza structura de rezistenta a casei tale !

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2328

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pentru a va proteja casa de intemperii, inundatii, mucegai sau igrasie, lucrarile de hidroizolatii sunt absolut obligatorii. Dintre toate elementele structurale ale constructiilor de orice fel, cea mai expusa la contactul cu apa este fundatia. Asadar, pentru a va bucura de o locuinta sigura si cat mai sanatoasa, este esential sa apelati la o firma specializata de hidroizolatii fundatii. Milucon are grija de baza constructiilor si cu ajutorul materialelor de ultima generatie, apa nu se mai infiltreaza in structura fundatiei si subsoluri, protejand astfel intregul imobil.

Elimina orice risc de inundatii si bucura-te de confort. Hidroizolatii fundatii Milucon pentru o casa sanatoasa


Scopul tuturor demersurilor constructive si tehnice este acela de a obtine o locuinta cat mai confortabila, rezistenta si estetica. Insa, inainte de toate, protejarea sanatatii locatarilor trebuie sa fie o prioritate. Infiltratiile apei genereaza umiditate si cauzeaza aparitia mucegaiului si a igrasiei, factori ce pot afecta sistemul respirator al persoanelor predispuse la probleme respiratorii. De asemenea, umezeala poate ataca pardoseala si peretii, aspectul estetic al interiorului fiind pus in pericol de lipsa lucrarilor de hidroizolatii. Asadar, daca locuinta dumneavoastra nu beneficiaza de protectie impotriva

Cum se executa lucrarile de hidroizolatii fundatii in mod profesional? Descopera strategiile Milucon!


Datorita evolutiei din domeniul materialelor hidroizolatoare, specialistii pot realiza doua tipuri de hidroizolatii fundatii: la interior si la exterior. Pentru interior, se foloseste beton special, ale carui proprietati impermeabile blocheaza orice infiltratii de apa. In ceea ce priveste exteriorul,membranele bituminoase sunt cel mai des utilizate. De asemenea, este important de stiut ca cea de-a doua metoda se poate folosi atat pentru cladirile aflate in plina constructie, cat si pentru cele care nu au beneficiat de aceste lucrari in momentul constructiei. Rezultatele vor incepe sa apara dupa cel mai scurt timp, imobilele fiind protejate in mod corespunzator.

Cand se recomanda realizarea lucrarilor de hidroizolatii fundatii?


Specialistii Milucon recomanda hidroizolarea fundatiei imediat dupa finalizarea structurii de baza a imobilului respectiv, respectand insa operatiunile de pregatire necesare in prealabil. Dupa ce stratul suport a fost curatat, se va aplica un strat de hidroizolatie ce poate contine ciment impermeabil, membrana bituminoasa sau alte materiale. Materialele sunt ales in functie de mai multi factori, precum: gradul de umiditate din zona respectiva, tipul de sol, nivelul de tasare, gradul de seismicitate si alte conditii ce pot influenta baza cladirii si protectia acesteia impotriva apelor.

Hidroizolatii fundatii – costuri avantajoase si calitate garantata de catre firma Milucon


Hidroizolarea corecta a unui imobil presupune costuri destul de ridicate, mai ales atunci cand se lucreaza la o cladire mai veche. In plus, operatiile de hidroizolare nu mai pot fi realizate fara deranj, zgomot si distrugerea unor elemente structurale ale cladirii, refacute ulterior. De aceea, Milucon va poate oferi servicii de hidroizolatii fundatii inca din momentul in care imobilul se afla in constructie, economisind astfel timp si bani.
Mai multe informatii si recomandari puteti obtine chiar de la specialistii Milucon, la numarul de telefon 0766419049 sau prin corespondenta, la adresa de e-mail office@milucon.ro.

Mai multe detalii puteti gasi si accesand milucon.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro