Hidroizolatii acoperis - Sisteme de protectie eficiente impotriva precipitatiilor

Hidroizolatii acoperis – Sisteme de protectie eficiente impotriva precipitatiilor

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
1414

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Acoperisul intotdeauna este perceput ca un ultim element al intregului aspect arhitectural al cladirii. Si fiecare proprietar, dorind sa dea cladirii nu numai un aspect elegant, frumusete si unicitate, in acelas timp trebuie sa rezolve si problema rezistentei, stabilitatii, rezistentei la foc si a fiabilitatii fata de influientele adverse externe (ploaie, zapada, grindina, etc.). Acoperisul cladirii este prima bariera impotriva expunerii la precipitatii.

De calitatea constructiei ei depinde comoditatea si confortul din casa. Pentru a obtine aceasta, este necesar sa se asigure integritatatea acesteia, printr-o izolare corecta de precipitatiile atmosferice si vaporizatiile din casa. Si anume hidroizolatii acoperis va putea rezolva toate aceste probleme. Fara hidroizolare toate structurile acoperisului se vor imbiba cu umiditate, dupa ce vor mai inceta sa mentina caldura in casa, iar elementele din lemn si metal se vor oxida.

Fiecare tip de material pentru hidroizolatii acoperis necesita o anumita metoda de impermiabilizare si montaj. Noi cei de la Hidroizolatii Terase punem in aplicare orice tip de hidroizolare a acoperisului pentru a salva bugetul d-voastra, deoarece se vor reduce pe viitor, in mod semnificativ toate costurile pentru viitoarele reparatii al intregii cladiri, deoarece stim locul de munca si facem totul in conformitate cu regulile de constructie.

Materiale folosite in hidroizolarea acoperisurilor

  • Folie de impermiabilizare perforata. Aceasta este o protectie eficienta impotriva umezelii, care poate rezista la presiune considerabila, prin urmare este unul dintre cel mai bun material de impermiabilizare, pentru acoperis.
  • Membrane PVC. Aceste membrane au o durata de viata lunga si au un excelent indicator de siguranta ecologica si impotriva incendiilor. Caracteristica principala al acestui material de constructie este flexibiltatea si posibilitatea de a fi utilizat pe toate tipurile de acoperis, fie inclinat sau acoperis plat. Membranele PVC este un material de impermiabilizare multifunctional, care este perfect pentru repararea acoperisurilor cladirilor vechi si noi. O astfel de acoperire este foarte durabila si trebuie sa fie inlocuita nu mai devreme de 20 de ani, deci este destul de atractiva pentru o protectie eficienta ipotriva umezelii.
  • Impermiabilizare prin vopsire. Aceasta include siliconul, asfalt, cauciuc, poliuretan sau mastic. Este o metoda foarte clasica de hidroizolare, care era folosita si in trecut, insa dezvoltarea moderna si aplicarea noilor tehnologii sub forma de rasini sintetice si alti aditivi chimici fac ca suprafata impermiabilizata sa fie una dintre cele mai populare si mai disponibile pe piata constructiilor de astazi.
  • Materiale pentru hidroizolare injectabile – rasinile silicatice, poliuretanice, acrilice si inca cimenturile si emulsiile. Acestea sunt o protectie absoluta impotriva umezelii, care cu ajutorul unor echipamente speciale pot fi aplicate cu usurinta pe acoperisul casei.

Hidroizolatii acoperis – Servicii profesionale la preturi avantajoase

Hidroizolatii Terase ofera servicii profesionale pentru hidroizolatii acoperis in toata Romania. Costul lucrarilor executat de personalul nostru nici odata nu va parea irational. Ne vom descurca cu orice sarcina atribuita, respectand pe deplin cerinteleimpuse de normativele in vigoare.

In cazul in care aveti nevoie pentru a proteja acoperisul casei de la scurgeri, de a crea o impermiabilizare de incredere si etansabila contactati managerii nostri la 0766526542. Noi vom calcula exact pretul pentru munca noastra si vom oferi informatii cu privire la preturile pentru materiale.

Autor