Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Hesse

Detalii

Adresa
Timisoara, Calea Buziasului, nr. 37 A
Telefon
0256475600
Social links
Categorie
Firme scule/unelte
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2296

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Hesse Timisoara
SC Hesse SRL este o firmă cu capital privat înființată în anul 2007 având ca obiect principal de activitate comerțul cu scule și unelte industriale. Pornind cu o echipă de 5 persoane am ajuns în prezent la 18 salariați.

Datorită experienței acumulate în timp, din luna aprilie 2015, am devenit membri ai celei mai mari rețele de vânzări industriale din Europa: EDE International, care a ajuns să dețină peste 600 de membri în 25 de țări.

Bazându-ne pe cel mai mare centru logistic din Europa, cu un spațiu de depozitare de 53.000 mp, cu peste 80.000 de articole pe stoc și 35.000 de repere livrate zilnic, suntem pe deplin convinși că vom putea răspunde celor mai exigente solicitări ale clienților nostri din România.

Hesse SRL oferă astfel o gamă completă de cca. 500.000 de articole cu stoc și termen de livrare în timp real. Printre furnizorii noștri reprezentativi enumerăm:
·scule așchietoare: Forum, Guhring, Exact, Maykestag, Beck, Alfra, Volkel ,Gratec, JBO, etc.
·strunjire-frezare-debitare: Forum, Guhring, Pferd, Bahco, Komet, Rontgen, KTS, Zeus, Wilke, Maier, etc.
·sisteme de fixare: Rohm, Forum, AMF, Albrecht, WTE, Belah, Bessey, Haimer, Tapmatic, etc.
·prelucrare piatră/lemn: Bosch, Forum, Heller, Fisch, Guhdo, Stanley, Hirsch, Ochsenkopf, Halder, Hedue, Magma, Tajima, Bahco, Bessey, etc.
·prelucrare suprafețe: Forum, Pferd, 3M, Diamant, Klingspor, VSM, Osborn, etc.
·scule de mană: Gedore, Forum, Wera, Knipex, AMF, Hazet, Proxxon, Wiha, ASW, Kukko, Jokari, Weidmuller, SapiSelco, Martor, Victorinox, Wise-Grip, Rothemberger, Peddinghaus, Turnus, Erdi, Lowe, Ridgid, Gesipa, Lyra, etc.
·dispozitive de măsurare: Preisser, Forum, Kaffer, Kroeplin, Eschenbach, BMI, Leika, Stabila, Testboy, Benning, etc.
·dotări spații industriale: Parat, Forum, Raaco, Burgwachter, Hedi, Scangrip, Schwabe, Suprabeam, Varta, Vortex, Pressol, E-Coll, Sika, Loctite, Henkel, Opta, WD-40, Fetra, Ewo, Ersa, Stannol, Puma, Dunlop, etc.

Pentru toate aceste produse Hesse asigură clienților săi consultanță în vederea achiziției echipamentului potrivit, vânzare, montaj și service în perioada de garanție și post garanție.

Suntem prezenți la nivel național atât prin reprezentanții noștri de vânzări cât și prin distribuitori autorizați.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 13:00

Filtre

Deschis: Sambata
Zone din Timisoara: Ciarda Rosie

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro