Anunt Gold Carmarione

Carmarione Timisoara - Experienta noastra in domeniul acoperisurilor metalice si-a spus cuvantul ori de cate ori am incheiat o lucrare, de fiecare data cu acelasi rezultat: clientul multumit. Carmarione - tigla metalica, jgheaburi si burlane, panouri sandwich, ferestre mansarda, panouri solare

Hecsi

Hecsi

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Strada Valea Cascadelor, nr. 23
Telefon
0722335083
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1282

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Hecsi Bucuresti

Din anul 1998 furnizam clientilor nostrii materiale de constructii de calitate, la timp si la preturi corecte. In anul 2001 ne-am format prima noastra echipa de montaj parchet, fiind constienti de faptul ca produsele de calitate au nevoie de o atentie si de un montaj pe masura. Astazi cele trei magazine ale firmei noastre si cele 5 echipe de montaj sunt la dispozitia dvs. Calitatea, eficienta si rapiditatea, impreuna cu un pret corect ne pastreaza intr-o piata aglomerata, aflata intr-o permanenta evolutie.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro