Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Hausline

Detalii

Adresa
Cluj Napoca, Strada Oasului, nr. 86-90
Telefon
0747103232
Social links
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
1053

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Hausline Cluj

Hausline este un importator direct și distribuitor de gresie, faianță, mozaicuri, piatră naturală si alte materiale de construcții. Oferim produse profesioniste, branduri renumite la prețuri de Outlet. Echipa noastră din Cluj-Napoca caută cele mai bune materiale din întreaga lume pentru a aduce clienților noștri o colecție extinsă de produse excepționale.

Înființată în 2019, Hausline aplică practici de afaceri din secolul XXI pentru a oferi clienților cea mai inovatoare, eficientă, promptă și profesionistă experiență.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Sambata: 9:00 - 14:00

Filtre

Program extra: Sambata
Materiale amenajari: Faianta, Gresie

Anunt Gold Carmarione

Carmarione Timisoara - Experienta noastra in domeniul acoperisurilor metalice si-a spus cuvantul ori de cate ori am incheiat o lucrare, de fiecare data cu acelasi rezultat: clientul multumit. Carmarione - tigla metalica, jgheaburi si burlane, panouri sandwich, ferestre mansarda, panouri solare