Hale metalice

Hale metalice

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
H Metal
Vizualizari
3422

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Datorita faptului ca prezinta avantaje multiple, halele metalice sunt o metoda constructiva des intalnita si foarte practica, utilizata in domeniul industrial si comercial. Comparativ cu o constructie realizata din beton, o hala metalica prezinta avantajul de a putea fi extinsa cu usurinta.

H Metal comercializeaza produse metalurgice, de cea mai buna calitate, insotite de certificat de calitate care ofera solutii complete pentru realizarea halelor metalice.

Utilizari hale metalice:
- depozitare
- poductie
- agricultura
- ferme zootehnice
- industria alimentara
- service auto
- show room
- constructii provizorii

Structura tipica este realizata din profile metalice de tip I sau H, table groase si elemente auxiliare. De asemenea, tabla zincata cutata reprezinta o varianta ideala pentru constructia de pereti sau acoperisuri hale utilizate pentru depozitare produse agricole, garaje parcare utilaje agricole sau spatii de productie. Acest tip de constructie este de obicei proiectata pentru a oferi suprafete mari deschise, cu putini stalpi structurali interni, ceea ce ofera o mare libertate de miscare a utilajelor in interiorul constructiei.

Un avantaj al utilizarii otelului pentru constructia halelor metalice este acela ca este maleabil, poate fi sudat, gaurit, deformat , taiat, decupat. De asemenea, rezistenta, flexibilitate de proiectare, raportul bun greutate/ rezistenta si reciclabilitate se numara intre avantajele produselor din otel. Statisticile arata ca sectorul constructiilor utilizeaza aproximativ 50% din otelul produs la nivel mondial.

Din punct de vedere structural, o hala metalica are urmatoarele componente: structura de rezistenta, elementele acoperisului, contravantuirile elementelor acoperisului si peretilor, scheletul metalic al peretilor si constructiile auxiliare. Produsele din otel pot fi asamblate rapid si eficient in toate anotimpurile ceea ce contribuie la productivitatea constructiilor metalice.

Filtre

Categorie articol: Amenajari