Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Grestroof

Grestroof

Detalii

Adresa
Galati, Strada Victor Vilcovici, nr. 5
Telefon
0236411116, 0754060582
Fax
0236411199
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1046

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Grestroof Galati

Producem si comercializam tiglele metalice Grestroof - realizate dintr-un otel special tratat cu zinc avand o foarte mare rezistenta la coroziune. Aspectul clasic al tiglei completat de rezistenta sporita a otelului, reusesc sa realizeze un acoperis durabil, practic si elegant.
Calitatea Grestroof este garantata de materia prima de inalta clasa - Corus Anglia si de folosirea utilajelor de ultima generatie - linii Samesor Finlanda. Greutatea redusa si dimensiunile tiglelor de pana la 8 m, fac ca montajul sa fie usor si eficient.

Filtre

Materiale de constructii: Acoperisuri - tigla

Anunt Gold Carmarione

Carmarione Timisoara - Experienta noastra in domeniul acoperisurilor metalice si-a spus cuvantul ori de cate ori am incheiat o lucrare, de fiecare data cu acelasi rezultat: clientul multumit. Carmarione - tigla metalica, jgheaburi si burlane, panouri sandwich, ferestre mansarda, panouri solare