Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Gresie și faianță. Tot ce trebuie să știi despre alegerea gresiei și a faianței

Gresie și faianță. Tot ce trebuie să știi despre alegerea gresiei și a faianței

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
560

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Îți dorești ca locuința să îți reflecte personalitatea și să reprezinte spațiul în care te poți regăsi. Pentru a-ți împlini această dorință, trebuie să acorzi mai multă atenție pereților și podelelor din casa ta. Cea mai potrivită soluție pentru a pune în valoare pardoseala și pereții este montarea de gresie și faianță. Beneficiile pe care gresia și faianța le au sunt multiple. Pot fi ușor de întreținut, au o rezistență îndelungată în timp, se montează ușor și, de asemenea, pot fi confecționate din materiale prietenoase cu mediul înconjurător. Dacă nu ai decis încă în ce fel vei amenaja pereții interiori și pardoseala din casa ta, citește acest articol în care îți vom explica de ce gresia și faianța reprezintă soluția potrivită.

Alege modele de gresie și faianță ușor de curățat

Spațiile interioare precum baia, bucătăria sau holul au nevoie de mai multă atenție în ceea ce privește întreținerea. Dacă ai ales să montezi gresie și faianță în aceste spații, este important să optezi pentru plăci care pot fi ușor de curățat. Igienizarea rapidă și rezistența materialului din care sunt realizate plăcile de gresie și faianță sunt caracteristici pe care trebuie să le ai în vedere atunci când vrei să achiziționezi aceste produse.

Astfel, modelele potrivite de gresie și faianță ușor de curățat trebuie să aibă forme simple, care să permită acțiunea soluțiilor folosite pentru igienizare. Dacă plăcile pe care vrei să le montezi sunt încărcate de modele geometrice și au multe culori, există riscul ca întreținerea lor să fie greu de realizat. De asemenea, materialul trebuie să fie rezistent, astfel încât să nu fie afectat de acțiunea produselor pe care le folosești pentru curățenie, sunt de părere specialiștii wallnut.co.in. Multe produse de curățat conțin substanțe chimice care pot decolora suprafețele pe care sunt aplicate. Plăcile de gresie și faianță intens colorate își pot pierde intensitatea nuanțelor din cauza produselor de curățat pe care le folosești.

Alege un anumit model de design interior

Pentru ca aspectul locuinței tale să fie cel dorit, este recomandat ca plăcile de gresie și faianță pe care le-ai ales să corespundă aceluiași tip de design interior. Combinarea modelor diferite de design poate crea dezechilibru funcțional și estetic. Dacă dorești un design interior inspirat din natură, atunci poți folosi gresie și faianță care imită elementele naturale precum lemnul.

De asemenea, dacă preferi lumina naturală, poți să-ți amenajezi interiorul locuinței în stil scandinav. Pentru temperamentele nostalgice, ar fi potrivit stilul retro. Producătorii de gresie și faianță pun la dispoziție inclusiv modele vintage. De asemenea, pe piață există numeroase modele de gresie și faianță pentru baie sau bucătărie adaptate noilor tendințe. Astfel, dacă îți dorești o locuință amenajată într-un stil modern, poți folosi plăci de gresie și faianță avangardiste. Aceste produse sunt realizate în urma colaborării dintre companiile producătoare și designeri de interioare sau artiști plastici.

Indiferent de modelul de design interior pe care îl alegi, optează pentru gresie și faianță care să corespundă stilului general în care ți-ai amenajat locuința. Poți cere sfatul unui specialist care să-ți ofere mai multe idei în acest sens.

Alege dimensiunea și tipul de suprafață al plăcilor de gresie și faianță

Odată stabilit stilul de design interior pe care vrei să-l folosești pentru interiorul casei tale, trebuie să alegi dimensiunea și tipul de suprafață al plăcilor de gresie și faianță. Poți opta pentru gresie și faianță mată sau poți alege plăci lucioase. Trebuie menționat că plăcile lucioase sunt mai greu de întreținut deoarece evidențiază mai ușor urmele și petele. În ceea ce privește dimensiunea plăcilor de faianță și gresie, aceasta trebuie să corespundă spațiului în care vor fi montate. De exemplu, în băile și bucătăriile prea mici, este nepotrivit să alegi gresie și faianță de mari dimensiuni. Plăcile prea mari montate într-o zonă îngustă vor crea impresia de spațiu mic și greu accesibil.

Gresie și faianță porțelanată sau ceramică?

Cele mai multe modele de gresie și faianță sunt porțelanate sau ceramice. Există diferențe în ceea ce privește calitățile acestor plăci. Specialiștii britishceramictile.com explică faptul că plăcile de gresie și faianță porțelanate oferă mai puțină aderență, prin comparație cu cele ceramice. Astfel, plăcile porțelanate absorb apa mult mai puțin și există risc ridicat de alunecare, dacă sunt folosite, de exemplu, pentru pardoseli. Cu toate acestea, plăcile porțelanate de gresie și faianță sunt mult mai rezistente la șoc datorită densității materialelor din care sunt confecționate. În fabricarea acestor produse sunt utilizate materiale precum argila, nisipul și feldspatul. Plăcile de gresie și faianță din ceramică sunt realizate doar din argilă.

Poți alege tipul preferat de gresie și faianță din oferta de produse puse la dispoziție de Pazo Grup. Specialiștii Pazo oferă consultanță fiecărui client, astfel încât alegerea să corespundă nevoilor sale. Mai multe detalii despre produsele disponibile puteți afla accesând www.pazo.ro

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/