Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Green Future

Detalii

Adresa
Bucuresti, Soseaua Giurgiului, nr. 288
Telefon
0313330330
Social links
Categorie
Firme mobila/accesorii
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1198

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Green Future Bucuresti

Green Future Group este unul din producatorii de top din Romania de produse premium destinate somnului. Fondata in 2004, compania a fost construita in jurul unui nucleu de oameni tineri si dinamici. Producem o linie completa de produse premium destinate somnului: saltele, perne, pilote, protectii saltea si lenjerii. Acestea sunt fabricate in Romania în facilitatile proprii de productie sub directa noastra supraveghere si monitorizare a calitatii.

Fabricam produse destinate somnului atat sub brandul propriu Green Future, cat si sub brandurile partenerilor nostri. Articolele noastre sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate din materiale fine si variate, cum ar fi bumbacul, puful de gască, bambusul, lana si inlocuitori sintetici ai acestora. Suntem mandrii de produsele noastre si ne straduim in fiecare zi sa ne facem clientii fericiti prin calitatea produselor si serviciilor noastre.

Orar

Luni - Vineri: 12:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 18:00

Filtre

Gen mobila: Accesorii pentru pat, Saltele
Program extra: Sambata
Zone din Timisoara: Tipografilor
Tip: Accesorii mobila
Facilitati: Plata cu card

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro