Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Gero Electronic

Gero Electronic

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Ion Rotaru
Telefon
0721300347, 0722368791
Categorie
Firme scule/unelte
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1778

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Gero Electronic Bucuresti

Compania Unior, este una dintre cele mai mari si importante companii exportatoare slovene, specializata in producerea de scule profesionale, cu o traditie de aproape un secol in utilizarea si prelucrarea metalelor si a aliajelor in producerea de unelte. Utilizarea si durata de viata lunga a sculelor profesionale Unior este datorata aplicarii ultimelor descoperiri tehnologice in metalurgie si a folosirii materialelor de cea mai buna calitate precum otelul chrom-vanadium. Designul, proiectarea si producerea noilor unelte este in mod permanent ajustata la noile necesitati ale clientului.

Productia de scule profesionale cuprinde mai mult de 3000 diferite produse care faciliteaza diferite utilizari si operatii. Toata productia de scule este un rezultat al unui bun management al calitatii in concordanta cu normele ISO9001/2000. Uneltele pentru tensiuni inalte sunt testate in concordanta cu standardul DIN EN 60900. Gama de produse cuprinde urmatoarele: chei fixe, chei cu articulatii fixe sau mobile, clesti, clesti specializati pentru aplicatii electronice; scule VDE pentru inalta tensiune (1000 V), chei tubulare, cuttere, seturi de tubulare, surubelnite profesionale cu toate tipurile de capete existente, ciocane, dalti, unelte pentru masurat lungimi si cupluri de forta, produse pentru depozitarea uneltelor, seturi de unelte etc.

Filtre

Facilitati: Service
Marci comercializate: Bosch, Karcher, Makita, Skil, Union

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro