Geoscan

Geoscan

Detalii

Adresa
Ploiesti
Telefon
0724522200
Web
http://www.geoscan.ro
Categorie
Cadastru / geodezie / topografie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
613

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Geoscan Ploiesti

Geoscan firma privata specializata in investigatii geo (geofizice, geotehnice, geologice, foraje, geodezie), analize geo-mediu si servicii complete de arhitectura.

Geoscan opereaza proiecte in toata tara oferind servicii flexibile cu aplicabilitate in constructii rezidentiale si comerciale. Aplicam atat metode de analize geo neinvazive bazate pe tehnici de magnetometrie si electrometrie, cat metode invazive de tipul forajelor.

Serviciie de arhitectura completeaza oferta serviciilor geo, prezentand astfel un pachet exclusiv pentru piata romaneasca.

Analize tehnice geofizice si geotehnice Masuratori magnetometrice si analize pentru identificarea structurilor subterane, utilitatilor, umpluturilor si a vechilor fundatii pana la o adancime de 8 m.

Analize electrometrice pentru clarificarea problemelor geologice subterane, nivelul apei freatice, calitatea apei subterane, intruziuni de sare, analize pentru exploatarea acviferelor, corelari locale si regionale ale litologiei, adancimea pana la roca de baza cu adancimi de investigare de pana la 100 m.

Analize georadar pentru suprafete mari cu utilitati subterane, fundatii ingropate, drumuri, arheologie, munitie neexplodata pana la 2-3 m adancime. Studii geotehnice prin foraj cu aplicabilitate principala in constructii pentru analizarea calitativa si cantitativa a terenului si monitorizare.

Filtre

Servicii: Cadastru, Geodezie, Topografie