Gardul din panouri bordurate - o solutie eficienta de imprejmuire

Gardul din panouri bordurate - o solutie eficienta de imprejmuire

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2191

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sistemul de gard realizat cu ajutorul panourilor bordurate a devenit in ultimii ani o solutie functionala si sigura atunci cand vine vorba de imprejmuirea anumitor suprafete. Acest sistem de gard are o gama foarte mare de aplicatii:imprejmuiri pentru hale, fabrici, spatii de depozitare, santiere si organizari santiere, spatii verzi, sedii firme, spatii comerciale, spitale, institutii publice, evenimente in aer liber etc..

Cu o buna stabilitate si cu un aspect elegant, un gard cu panouri bordurate confera spatiilor comerciale si industriale o protectie eficienta. Toate sistemele de gard livrate de H Metal pot fi personalizate in functie de nevoile tale: dimensiuni, model, finisaj, prinderi. Cu ajutorul panourilor bordurate realizezi o imprejmuire rapida a terenului cu un efort minim. Montarea acestui sistem de gard este destul de simpla si consta in doua operatiuni principale: fixarea stalpilor si prinderea panourilor pe stalpi.

Pentru fixarea panourilor iti oferim doua variante:
- surub cap T si piulita speciala conica cu autoblocare
- accesorii specifice de prindere.

Dimensiuni panouri bordurate:
1000 x 2500 mm
1250 x 2500 mm
1500 x 2500 mm
1750 x 2500 mm
2000 x 2500 mm

In fuctie de sistemul de fixare ales, iti propunem urmatoarele tipuri de stalpi pentru sistemul de imprejmuire:
- stalpi cu fixare in beton;
- stalpi cu prindere lateral soclu;
- stalpi cu prindere pe soclu.

Sistemul de imprejmuire cu panouri bordurate se preteaza atat pentru terenuri drepte, cat si pentru terenuri in panta. Este usor de montat si asamblat la fata locului de catre o echipa formata din minimum doua persoane.

Din punct de vedere al finisajului gardului (stalp + panou bordurat), poti opta pentru executie zincata, sau vopsire in camp electrostatic conform paletarului RAL.

Ne poti urmari pe pagina de Facebook: @HMetalRo
Pentru o oferta personalizata iti asteptam cererile la office@h-metal.ro.