Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Gabcors Instruments

Gabcors Instruments

Detalii

Adresa
Arad, Strada Postavului, nr. 7
Telefon
0751122013
Categorie
Firme scule/unelte
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1896

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Gabcors Instruments Arad

Firma noastra va pune la dispozitie o paleta generoasa de produse italiene si germane, de la aparate de masura si control, instrumente de masura, testere electrice, termometre meteo si industriale, sisteme de ridicat si transportat, utilaje, masini-unelte, scule aschietoare, benzi si discuri pentru debitat metalele, echipamente de protectia muncii, mobilier industrial, scule cu durata nelimitata pe viata si pana la consumabile de zi cu zi.

Marcile promovate: Mahr, Perisser, Helios, Horex, JBO, Stille, Lambrecht, GoodYear, HTC, Edi, Fervi, Kennon, Fogo, Luga-abrasiv, Skandia, Idealgas, Beast, Pastoer, Le Pack.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/