Foraje puţuri pentru alimentări cu apă

Foraje puţuri pentru alimentări cu apă

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1062

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Damifor Tehnic este o firmă din Rădăuţi, judeţul Suceava, specializată în foraje puţuri apă, foraje geotehnice, studii geotehnice, încercări penetrometrice şi micropiloţi. Experienţa pe care o deţin în domeniul geotehnic constituie un avantaj de care trebuie să ţii cont atunci când îţi doreşti să lucrezi cu un partener de încredere, profesionist şi prompt.

Câte moduri de utilizare sunt pentru puţurile de apă? Oamenii sapă puţuri de apă pentru consum propriu, motive ştiinţifice, irigaţii şi multe alte motive. Cu siguranţă te-ai întrebat dintotdeauna cum este săpat un puţ de apă.

Săpatul unui puţ de apă deobicei implică un utilaj care să ajungă la acvifer. Tipul de utilaj folosit pentru foraj depinde întotdeauna de topografie. Un peisaj care este alcătuit din roci de granit câteva sute de metri adâncime va necesita o instalaţie de foraj extrem de puternică care include o cantitate semnificativă de cuplu. Alternativ, dacă acviferul este mai aproape de suprafaţă şi terenul este compus mai mult din pământ, o versiune mult mai uşoară de instalaţie de foraj ar putea fi folosită. Care este diferenţa dintre instalaţiile de foraj?

Damifor Tehnic este o companie cu un parc propriu de echipamente şi utilaje profesionale de referinţă în domeniul geotehnic. Printre acestea regăsim penetrometru Pagani TG63/150, instalaţie foraj Beretta T26, dar şi instalaţie foraj Beretta T47/S.

O instalaţie de foraj mai mare şi mai puternică este mult mai eficientă şi va săpa la o viteză mult mai mare, în timp ce un utilaj mai uşor va săpa mai lent, dar va necesita mai puţină mentenanţă. Aceste instalaţii de foraj sunt deobicei montate în spatele unei maşini. Indiferent de tipul de instalaţie de foraj folosit, puţurile de apă sunt o investiţie foarte bună şi merită.

Ai nevoie de servicii de foraje puţuri apă, studii geotehnice sau încercări penetrometrice în judeţul Suceava, Botoşani, Iaşi, Bacău, Bistriţa sau Neamţ? Apelează la Damifor Tehnic chiar astăzi la 0746 678 345.