Vrei un foraj pentru apa de calitate?

VREI UN FORAJ DE APA DE CALITATE?

Detalii

Telefon
0723733225
Categorie
Anunturi de foraj
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
608

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dupa cum probabil stiti, peste tot se gasesc anunturi de genul ‘Foraje puturi apa’: pe stapli, in ziare, pe site-uri de anunturi online… INSA, pana si unele site-uri de profil ascund in spatele lor de fapt, doar niste amatori in domeniul realizarii de foraje de apa.

CE PRESUPUNE ASTA?

Ca si date de identificare acesti executanti de foraje puturi apa va vor pune la dispozitie un numar de telefon si cel mult o adresa de e-mail. Fara numar de inregistrare al firmei, fara cod de identificare fiscala. Ceea ce denota, din start lipsa de seriozitate. Si ce te faci cand executantul forajul tau de apa, care ar trebui sa fie de folosinta indelungata, nu va mai raspunde la telefon peste 1-2 ani si nu este de gasit nicaieri?

Prin urmare, apelati numai si numai la FIRME SERIOASE, cu recomandari pozitive, care pot fi verificate dupa codul de identificare fiscala.

Cateva aspecte care presupun efectuarea unui put de apa de calitate, si de care trebuie sa intrebati atunci cand discutati in prealabil, cu executantul putului de apa:

– utilizeaza filtre, centrori, pietris margaritar?
– izoleaza acviferul de suprafata?
– efectuareza masuratori?
– va preda la final fisa forajului, continand recomandari de echipare si exploatare?

Tineti cont ca proiectarea si constructia unui foraj de apa difera in functie de situatie. Un foraj de alimentare cu apa care deserveste o gospodarie cu un necesar normal de apa trebuie sa ajunga la un acvifer de adancime medie iar fata de panza freatica trebuie sa fie izolat cat mai temeinic;
- in cazul persoanelor juridice, se impun obtinerea unui aviz de la Apele Romane si intocmirea unui studiu hidrogeologic;
- un foraj pentru irigatii presupune utilizarea unui diametru mai mare etc.

Exista de asemenea si mai multe metode de forare: in sistem uscat, cu circulatie inversa, cu circulatie directa, cu aer comprimat...


In concluzie, daca doresti sa obtii un foraj de apa de calitate fii responsabil, si alege cu grija cu cine lucrezi! Nu da curs oricarui anunt de pe stalpi sau oricarei recomandari de la vecini, pana nu verifici credibilitatea firmei respective (daca exista), site-ul, portofoliul de clienti si numarul de metri sapati anterior.

Va dorim mult succes cu forajul dvs de apa - http://www.puturiapa-hidrogeofor.ro/