Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Folii ornamentale

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
1982

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Foliile ornamentale sau decorative sunt o varianta optima si inedita de decorare a spatiilor. Au diferite suprafete si culori: variante Leather, Diamonds, Roses, Croco, Floral etc. Suprafetele metalice sunt cu diferite structuri sau texturi si sunt de dimensiuni mari, autoadezive, adaptabile oricarei suprafete, asigurand o varianta practica si facila de montare.

Sistemul dispune si de profile autoadezive de inchidere, precum si de elemente ornamentale autoadezive de diferite latimi care completeaza posibilitatea de a realiza un design de interior si de produs care satisface cele mai exigente gusturi.

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro