Floor Consulting

Floor Consulting

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Mihail Georgescu, nr. 6
Telefon
0747200256
Categorie
Decoratiuni
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1270

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Floor Consulting Bucuresti

Floor Consulting este o companie cu capital privat autohton, dar cu diverse colaborari in spatiul international, desfasurandu-si activitatea pe piata romaneasca din 2006. Inca de la aparitie, compania si-a castigat notorietatea datorita colaborarilor desfasurate in beneficiul clientilor, carora le ofera produse ce respecta cele mai inalte standarde europene.

Produse supuse celor mai inalte standarde europene

Gama de produse oferite de Floor Consulting cuprinde mocheta, produsa de Balsan si Modulyss. Din catalogul oficial puteti comanda suprafete de mocheta din colectiile BALTA & ITC Collection si DOMO Collection; covoare PVC si linoleum, provenite de la producatorii de top Gerflor si Tarkett si, nu in ultimul, rand, pardoseala flotanta de efect, antiderapante, antistatice, anntialergice si lipsite de toxine. Floor Consulting aloca fiecarei categorii de produse o recomandare in privinta modului si a contextului in care acestea ar trebui sa fie montate, specificand, in cazul mochetelor, destinatia mochetelor destinate traficului intens sau a celor pentru living si dormitor.

Servicii integrate care degreveaza clientii de preturi aditionale

In egala masura, paleta de servicii oferite de Floor Consulting este la fel de vasta precum cea a produselor. In privinta Floor Consulting nu se poate vorbi despre un serviciu individualizat, ci de un pachet de servicii integrate, care degreveaza semnificativ clientii de preturi suplimentare. Compania ofera consultanta gratuita clientilor interesati de produsele acestia, indiferent de volumul la care se raporteaza comanda. Totodata, personalul companiei se ocupa de masuratorile necesare pentru montarea suprafetei in spatiul specificat, pentru a evita situatiile in care masuratorile transmise de clienti au fost inexacte, iar materialele insuficiente pentru montare. In plus, Floor Consulting se ingrijeste de transportul si montajul suprafetelor de mocheta, covor PVC sau linoleum dar si a suprafetelor de pardoseala flotanta.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre

Decoratiuni: Covoare PVC, Linoleum, Mocheta