Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

First Off Serv

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bucuresti, Splaiul Independentei, nr. 273, corp A
Telefon
0734271311
Fax
0318161932
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 8 ani si 4 luni
Vizualizari
1023

Voteaza & Distribuie

Prezentare

First Off Serv este o societate romaneasca cu capital integral privat, specializata in domeniul constructiilor. Serviciile prestate includ constructii de la cota 0 pana la cel mai pretentios finisaj, placari si decoratiuni din gips carton, zugraveli de calitate superioara (airless), finisari profesionale mecanizate glet, placari cu placi ceramice (gresie, faianta, marmura, granit), parchet, tapet etc.


First Off Serv isi propune sa satisfaca necesitatile si exigentele clientilor presoane fizice cat a investitorilor din piata imobiliara prin realizarea de proiecte complexe de constructii civile si industriale la un inalt nivel tehnologic si de calitate, respectand cu strictete termenele de executie angajate si desemenea prin dezvoltarea continua a mediului din organizatie in care angajatii performeaza si sunt motivati.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro