Firma DDD

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 5, Strada Inclinata
Telefon
0784344152
Social links
Categorie
Deratizare, dezinsectie
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
916

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Firma DDD Bucuresti

Firma DDD sta la dispozitia dumneavoastra pentru exterminarea daunatorilor in interior sau la exteriorul locuintei sau afacerii dumneavoastră. Avem experienta necesara in domeniul DDD pentru a va scapa de insecte, rozatoare sau bacterii. Experienta ne-a aratat ca de cele mai multe ori preventia este calea prin care te poti proteja, dar ii poti proteja si pe cei din jurul tau.

Dacă proprietatea dvs. a fost vizitată de o persoană cu COVID-19 confirmat, atunci vă recomandăm decontaminarea prin metoda Nebulizare ULV. Tehnicianul umple rezervorul unei mașini de ceață( Nebulizare U.L.V.) cu o soluție de dezinfectare care este dispersată în aer sub formă de picături microscopice. În acest fel, toate suprafețele din spațiu, chiar și cele mai izolate zone, sunt dezinfectate uniform. Acest serviciu special de dezinfecție este utilizat pentru dezinfectarea Birourilor, Spatiilor comerciale, Halelor industriale, HORECA, Farmacii, Mijloace de transport. Cu toate acestea, metoda este potrivită și pentru proprietățile rezidențiale.

Asa cum apelam la Dezinfectie pentru a fi siguri ca virusii nu se raspandesc pe suprafete, putand fi un real pericol pentru cei din jur, asa trebuie sa apelam si la servicii de Deratizare si Dezinsectie, pentru a ne asigura ca bacteriile transmise de catre gandacul rosu de bucatarie, plosnita de pat, sau ca muscatura de sobolan nu ne vor pune viata si sanatatea in pericol. Un control fiabil al dăunătorilor este fundamental pentru crearea unui mediu de viață sănătos și fericit.

Certificări si Premii obținute:
- Certificat, Firma de incredere 2019
- Certificat, Firma de incredere Gold 2020
- Certificat de înregistrare pentru recunoasterea Sistemului de management de mediu in conformitate cu cerintele ISO 14001:2015
- Certificat de inregistrare pentru recunoasterea Sistemului de management al Calității in conformitate cu cerintele ISO 9001:2015
- Autorizația emisa de DSP
- Autorizația emisa de Politie - SAESP
- Autorizația emisa de DSV
- Autorizația Generela de Functionare emisa de Primaria Municipiului Bucuresti.

Filtre

Servicii oferite: Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie