Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Fibra de lemn - alegerea tot mai multor europeni pentru izolarea termică a podurilor și mansardelor

Fibra de lemn - alegerea tot mai multor europeni pentru izolarea termică a podurilor și mansardelor

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
593

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În noul an, alege să îți păstrezi casa confortabilă, chiar dacă afară sunt temperaturi extrem de reci sau caniculare! Bucură-te de timpul petrecut în propria locuință, pe tot parcursul anului. Descoperă Izolația de fibră de lemn de la Izolatiinaturale.ro - aceasta umple golurile sau acoperă spațiile necirculate pentru a crea o pătură termică de economisire a energiei, ce poate reduce costurile de încălzire și răcire cu 40% și poate scădea trecerea sunetului cu peste 50%. Izolația din fibră de lemn este tratată și rezistă la foc, fiind realizată din material recoltat sustenabil.

Lână de lemn - made by STEICO este un material termoizolant ecologic, respirabil, antialergic și prietenos cu mediul, potrivit pentru izolarea tuturor tipurilor de structuri.

Acesta este un produs de termo izolare obtinut din fibre de lemn ecologice, fiind una dintre cele mai apreciate izolații din gama ecologică. Lâna de lemn - made by STEICO se utilizează în izolarea acoperișurilor, a podurilor necirculate sau a mansardelor, a pereților despărțitori, la construcția de pereți/tavane din gips carton.

Lâna de lemn - made by STEICO este compusă din fibre de lemn libere, pure, care pot sa umple toate spațiile și pot fi utilizate pentru izolarea acoperișurilor, pereților și pereților din rigips. Fibrele se suflă la presiune mare în goluri și ocupă tot volumul disponibil, luând forma elementelor din jur.

Instalarea acestui material izolator trebuie efectuată numai de personal cu pregătire adecvată și firme autorizate. Cum funcționează izolația unei case, în România, alături de echipele Izolațiinaturale.ro? Lâna de lemn este comprimată, ambalată în pungi și livrată. Fibrele compactate sunt inserate în mașini speciale de suflat; prin intermediul conductelor flexibile sunt transportate la punctul stabilit (pod, mansardă etc). Ca avantaj, merită menționat: mașina și materialul izolator pot rămâne în afara clădirii, permițându-i să funcționeze rapid chiar și în spații înguste.

Cu fibra de lemn nu se generează deșeuri. Praful sau murdăria generate sunt compostabile. Dacă sunt depozitate corect, acestea sunt reutilizabile chiar și după mulți ani. Materialul este, de asemenea, reciclabil, este certificat și realizat exclusiv din lemn din păduri controlate în conformitate cu ghidurile FSC® (Forest Stewardship Certification). Alege acum această soluție excelentă pentru clădirile rezidențiale/comerciale care au nevoie de o izolație respirabilă de înaltă performanță. Te bucuri de acreditare ecologică și a manoperei dar și de garanție!

Nu uita! Te bucuri de avantaje precum:

  • Economii la energie
  • Confort fără egal
  • Siguranță pentru familie
  • Protejarea mediului înconjurător
  • Izolare fonică excelentă
  • Focul, mucegaiurile, insectele și rozătoarele nu mai sunt o amenințare
  • Ușurință în instalare.

Nu mai amâna această operațiune! Cere mai multe detalii și bucură-te de oferte de preț personalizate la izolația naturală Lâna de lemn – Made by STEICO la izolatiinaturale.ro

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro