Ferestre Pentru Acoperis Tip Terasa

Ferestre Pentru Acoperis Tip Terasa DXC-C P2, DXC-M P2 60X60

Detalii

Telefon
0742292059
Social links
Pret
412 EUR
Categorie
Anunturi tamplarie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
635

Voteaza & Distribuie

Prezentare

STRUCTURA FERESTREI

Fereastra pentru acoperiş terasă tip C are, ca dotări standard, geamuri duble, cu sticla exterioara securizata iar cea interioară laminată, având astfel clasa P2A anti-efracţie. În cazul în care geamul se sparge, cioburile de sticlă nu vor reprezenta un pericol, graţie foii de sticlă laminate. Sticla P2 are un sistem de montaj al cupolei inovator, ce urmează să obţină brevet şi care îi sporeşte rezistenţa anti-efracţie. Cupola este fabricată din policarbonat, caracterizându-se prin rezistenţă mare la impacturi şi la condiţii meteo extreme, precum ploi sau grindini. Învelişul protector de pe suprafaţa exterioară şi de pe cea interioară a cupolei protejează împotriva radiaţiilor UV.

SUPRAFAŢA VITRATĂ

Coeficientul de transfer termic pentru întreaga fereastră este U=1.2 W/m2K (conform EN 12567-2), fiind cu până la 14% mai bun decât cel al ferestrelor similare produse de alte firme. Gama de produse include, de asemenea, ferestre cu 4 foi de sticlă U8. Coeficientul de transfer termic pentru întreaga fereastră D_C U8 este U=0.72 W/m2K (conform EN 12567-2) (U=0.55 W/m2K conform EN 1873), făcând această fereastră adecvată atât pentru clădiri eficiente energetic cât şi pentru clădiri pasive.

ACCESORII

Structura ferestrelor permite instalarea atât a accesoriilor interioare, cât şi a celor exterioare. Un sistem de profile ce urmează să obţină brevet permite instalarea rulourilor exterioare sub cupolă, protejându-le astfel împotriva vântului puternic etc.

UNGHIUL DE INSTALARE

Ferestrele pentru acoperiş terasă tip C pot fi montate pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 2 şi 15 grade.

DIMENSIUNI DISPONIBILE

Gama largă de dimensiuni disponibile se suprapune cu cea a luminatoarelor standard, permitând astfel înlocuirea rapidă şi facilă a unui luminator deja existent cu o fereastră nouă.

Filtre

Tip: Tamplarie PVC