Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Feng Shui in viata practica

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
1305

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Feng Shui in viata practica

Feng Shui este o disciplina spirituala veche de 5 mii de ani. Ea ne ajuta sub toate aspectele vietii, inclusiv in aranjarea locuintei.

Inainte sa practici feng shui trebuie sa stii ca apeland la aceasta arta iti vei hrani si vindeca sufletul. Spiritul uman invata prin intermediul feng shui sa isi foloseasca energiile universale si elementele naturale de care dispune. Aceste elemente sunt apa, focul, vantul si metalul.

Intr-o casa de exemplu, lucrurile nu se aseaza la intamplare. La fel cum intr-un dormitor in mod logic trebuie sa existe un pat. Altfel unde te vei odihni? Totusi, in aceeasi camera cu patul nu este recomandat sa tii si computerul. Biroul este mai potrivit pentru camera de zi deoarece relaxarea si munca sunt incompatibile in aceeasi incapere.

Daca vrei sa atragi sanatate, fericire, iubire, prosperitate, atunci gandurile pozitive sunt foarte importante. Trezeste-te in fiecare dimineata gandind pozitiv, incurajandu-te ca orice obstacol va trece cu bine.
Feng shui ne invata ca Chi sau forta vietii curge prin toate elementele din spatiu si fiecare obiect prezent in sau langa locuinta are un anumit efect asupra casei. Daca Chi se misca liber sau este blocat va influenta mediul in care locuiesti in bine sau rau.

Ca elemente centrale in feng shui stau yin si yang, adica acele energii opuse care exista in tot ce misca in Univers.

Si pentru ca in dormitor ne petrecem o treime din timp, echilibrul dintre Yin si Yang este esential.

Yang are rolul sa ne motiveze, dar in proportie prea mare, ne aduce in viata haos, frenezie si neastampar. Prin urmare odihna nu este deplina cand predomina yang.

Feng shui recomanda ca patul din dormitor sa fie pozitionat pe diagonala, in cea mai indepartata parte a camerei in raport cu usa. Asta se numeste pozitia de comanda. In acest fel beneficiezi de Chi care intra liber in camera si curge in spatiu. Patul trebuie pozitionat langa un perete solid, care te sprijina si la propriu si la figurat. Aceasta pozitie te ajuta sa incercuiesti cu privirea intreaga incapere si permite sa infrunti viata in mod direct.

Daca dormi pe aceeasi linie cu usa te expui la prea mult Chi. Asta aduce stres, iritabilitate si boala in viata. De asemenea Feng shui ne invata sa nu pozitionam patul in spatele ferestrei, ci pe partea dreapta, in asa fel incat sa beneficiem numai de energiile pozitive din univers zi de zi.

A aplica feng shui in camera de dormit poate parea simplu, dar toate aceste tehnici au la baza un fundament spiritual si stiintific puternic.

De asemenea, cand lucrezi la birou, ia aminte ce loc gasesti pentru masa de lucru. In nici un caz sa nu fie cu spatele la o fereastra mai larga. Nu de alta, dar strica vederea.

Dupa cum se observa, in feng shui nimic nu este intamplator. Tehnicile feng shui ne invata sa intram in deplina armonie cu propriul Eu, dar si cu elementele inconjuratoare. Numai asa atingem echilibrul dupa care tanjim.

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro