Fabrica

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Baicului, nr. 80
Telefon
0722224665
Web
https://www.fabricadeprofile.ro
Categorie
Decoratiuni
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1680

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Fabrica de profile Bucuresti

Fabrica produce profile arhitecturale atat pentru interiorul cat si pentru exteriorul casei. Utilizand cele mai populare materiale din ultimul deceniu, polistirenul expandat [EPS] si polistirenul extrudat [XPS], Fabrica reuseste sa creeze decoratiuni interioare, decoratiuni exterioare, elemente pentru constructii (cofraje polistiren expandat) si nu in ultimul rand elemente de ambalaj pentru diversi producatori autohtoni.

De la cele mai simple arhitecturi pana la cele mai complicate, Fabrica vine in intimpinarea partenerilor sai si nu numai, in vederea realizarii, restaurarii, refacerii profilelor decorative din interiorul si exteriorul caselor noi sau vechi. Cu ajutorul utilajelor performante, atat pentru debitare cat si pentru laminare, profilele arhitecturale Fabrica, acopera o gama variata de modele si dimensiuni.

Gama de produse Fabrica, cuprinde peste 100 modele de profile arhitecturale de fatada, ancadramente usi si ferestre din polistiren, solbancuri polistiren, glafuri din polistiren, cornise din polistiren, brauri decorative din polistiren, chei de bolta si console polistiren, toate puse la dispozitia clientilor si partenerilor nostri.

Materialele si modalitatea in care sunt realizate profilele decorative din polistiren, ofera o gama variata de modele, precizie dimensionala, flexibilitate si usurinta la montaj, durabilitate in timp, iar pe scurt toate aceste lucruri inseamna o decizie inteleapta pentru decorarea casei tale.

Orar

Luni - Vineri: 8:30 - 17:30

Filtre

Decoratiuni: Decoratiuni exterioare