Extruplast, principalul furnizor de profile pentru tamplaria din PVC confectionata de Securit International

Extruplast, principalul furnizor de profile pentru tamplaria din PVC confectionata de Securit International

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1519

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pentru a construi diferiteletipuri de imobile, s-au folosit, de-a lungul timpului, tot felul de materiale, a caror calitate a variatextrem de mult. De asemenea, designul cladirilor a fost, si este, mai mult sau mai putin interesant, iar destinatia acestora a stat de foarte multe ori sub semnul intrebarii, deoarece poate fi schimbata semnificativ printr-o reamenajare bine gandita.

Cu toata acestea, in ultimii ani, un element arhitectural s-a gasit in aproape toate constructiile ridicate folosind tamplarie din PVC. Aceasta este utilizata cu o frecventa crescuta pentru ferestrele termopan si este reprezentata de profilele destinate fixarii sticlei, care constituie, la final, fereastra propriu-zisa. Pentru a le oferi clientilor sai cele mai bune produse, Securit International, firma specializata in prelucrarea gemurilor si oglinzilor, a optat sa ii fie furnizata tamplaria din PVC, in principal, de Extruplast, una dintre cele mai cunoscute firme de confectionare a acestor profile. Cele doua companii au pus bazele unei colaborarii de succes, care ii avantajeaza, in primul rand, pe cei care apeleaza la serviciile Securit.

Scurta introducere in beneficiile tamplariei din PVC

Tamplaria din PVC realizata in urma colaborariidintre Securit si Extruplast se incadreaza in clasa A, care ofera cel mai ridicat nivel de calitate. Pentru a face o descriere completa si concreta a proprietatilor acestor profile, aceasta clasa se caracterizeaza prin urmatoarele proprietati si beneficii esentiale:

 • - Izolare termica puternica si completa, pentru a mentine temperatura constanta in interiorul imobilului
 • - Izolare fonica, pentru a preveni patrunderea zgomotelor puternice, cu scopul asigurarii unui mediu linistit
 • - Protectie anti-efractie
 • - Impermeabilitate
 • - Rezistenta crescuta la foc, deoarece sunt ignifugate
 • - Durata de viata indelungata, careeste preconizata a fi de aproximativ 50 de ani
 • - Design atractiv, cu margini rotunjite, care este modern, astfel ca necesitaputine modificari
 • - Potential de reciclabilitate de 100%, astfel incat sanatatea oamenilor si mediulinconjurator suntbine protejate
 • - Curatare usoara.

Designul modern si paleta variata de culori a tamplarieidin PVC de la Securit International


Tamplaria din PVC poate fi clasificata drept un obiect arhitectural dinamic, desi este putin recunoscuta la acest capitol. Securit si Extruplast au facut un pas inainte, deoarece ofera o mare varietate in ceea ce priveste designul si paleta de culori. Pe website-ul Securit pot fi vizulizatetoate culorile disponibile pentru profilele aferente tamplariei din PVC, care prinvarietate pot satisface si pot fi pe placul oricui.

Paleta larga de culori oferite variaza de la nuantele metalice, care sparg tiparele traditionale, precum cele de albastru metalic sau de gri grafit, pana la cele de rosu aprins si ciocolatiu, dar si la cele similare stejarului, mahonului sau pinului, care creeaza impresia ca tamplaria ferestrelor implementate intr-o anumita locuinta, este mai degraba realizata din lemn decat din PVC. Dintreaceste nuante atipice pentru astfel de obiecte de constructii fac parte si nuantele de verde inchis sau verde muschi, care pot realiza un impact vizual puternic si o imagine de ansamblu perfecta inclusiv pentru iubitorii unor amenajari excentrice.

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
 • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/