Expo Flora Timisoara

Detalii

Categorie
Targuri/expozitii
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
2514

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In perioada 12 – 15 mai 2011 o zona din parcarea Iulius Mall Timisoara va fi „ locul unde florile iti zambesc „ cu ocazia celei de-a VII – a editii a manifestarii Expo Flora.Aceasta se poate intampla gratie unui soare mai generos dacat pana acum – la alte expozitii - inclusiv cu sprijinul Dumneavoastra de a informa potentialii vizitatori pentru a ne bucura impreuna.


Si de aceasta data, la parteneriatul organizatoric benefic dintre Expo Timisoara International si Iulius Mall, au raspuns peste 30 firme cu cele mai adecvate produse si servicii dedicate atat simplilor iubitori de flori, dar si profesionistilor din domeniu.


Firmele expozante – din Romania si Ungaria - vor prezenta flori – petunii, muscate, panselute, etc. plante; arbusti; rasaduri si bulbi; plante aromatice; conifere; aranajamente si decoratiuni pentru exterior; etc.


Competenta reprezentantilor din standuri va asigura cel mai bun dialog cu potentialii cumparatori pentru a fi satisfacute toate exigentele.


Expo Timisoara International nu se va dezminte, nici de aceasta data, fata de vizitatori. Zilnic, va functiona tombola instant, cu cca 10 premii, constand din produsele expuse.


Va invitam sa vizitati expozitia conform programului de functionare a Iulius Mall Timisoara, zilnic intre orele 10:00 – 22:00.

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro